Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozna koreografija Delija

Potez Hrvata razbjesnio igrače Zvezde: Probudio je u nama srpski inat

Pongračić Zvezda Salzburg
Foto: Screenshot
30.08.2018.
u 09:26

Uoči utakmice navijači Crvene zvezde izvjesili su transparent na kojem bradati srpski četnik probada bika, simbol momčadi Salzburga.

Crvena zvezda igrat će u Ligi prvaka nakon što su u četvrtom pretkolu u dvije utakmice izbacili Red Bull. Nakon 0:0 u Beogradu, sinoć je u Salzburgu bilo 2:2, što je beogradskoj momčadi bilo dovoljno da se nađe među 32 momčadi u najelitnijem nogometnom klupskom natjecanju.

Domaćin je imao velikih 2:0, a Zvezda je to sustigla u samo 60 sekundi. Bilo je dosta vatreno na terenu, a u jednom trenutku u glavnoj se ulozi našao i hrvatski branič Marin Pongračić.

On je u jednom trenutku slučajno, nakon što je sudac prekinuo igru, nagazio Milana Pavkova. Taj je potez razljutio igrače beogradske momčadi koji su htjeli obračun s njim, no sudac je sve ubrzo primirio, a hrvatski branič dobio je žuti karton.

– Ne znam što je Pongračiću to trebalo. Provocirao nas je od početka utakmice. Na kraju je probudio onaj srpski inat u nama – rekao je branič Zvezde Vujadin Savić.

Inače, uoči utakmice navijači Crvene zvezde izvjesili su transparent na kojem bradati srpski četnik probada bika, simbol momčadi Salzburga.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka,Delije su pak uletjeli u teren kako bi proslavili uspjeh s igračima, a većini su svukli dresove.

Komentara 88

DU
Deleted user
09:49 30.08.2018.

A onda su upalili traktere te zajedno s hr antifama i urednikom večernjeg pobjegli preko drine žaliti se Vladimiru Putinu.

MA
Marko1337
09:43 30.08.2018.

Delije kao i četnici su hrabri kada ih netko štiti.

Avatar Lovre42
Lovre42
09:48 30.08.2018.

Što rade hrvatske institucije puštajući ovo četničko propagandni medijsko smeće, da ovako slobodno "radi"u Hrvatskoj?Pa stvarno bi bilo dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije