Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti za Ćiru

Portugal s Ronaldom osvaja manje bodova i manje zabija

Cristiano Ronaldo
AFP
13.11.2009.
u 20:23

Iako se Ćiro Blažević veseli što za Portugalce neće igrati njihov najbolji igrač Cristiano Ronaldo, statistika govori drugačije.

Naime, u posljednjih deset utakmica Portugalci su bili efikasniji kada Ronaldo nije bio u sastavu.

U sedam utakmica u kojima je igrao osvojili su 61 posto bodova, a u tri u kojima ga nije bilo 67 posto.

Zanimljivo, kada igra Ronaldo Portugal u prosjeku postiže samo pogodak po utakmici, a kada ga nema tri po utakmici.

A u tih sedam utakmica koje je igrao za Portugal u ciklusu kvalifikacija za svjetsko prvenstvo, Ronaldo nije postigao niti jedan gol.

Zadnji pogodak za nacionalnu vrstu Ronaldo je postigao još 11. lipnja protiv Češke (3:0). Od tada je Portugal odigrao 14 utakmica, no bez konkretne Ronaldove pomoći.

Komentara 3

DU
Deleted user
23:24 13.11.2009.

Naprijed Portugal!

AN
Andreeejjj
23:00 13.11.2009.

Pa draga BRACA iz ex drzava...UVJEK cu navijat za sve bivse nam susjede! Zar nebi bilo najljepse da smo se plasirali na SP u nogometu i Srbi, BIH, HRV i SLOVENIJA, iz jedne nam bivse drzave?! Sta i zasto daa navijam za neke Turke, Portugalce, Njemce, itd...sta imamo mi sa njima zajednickoga?! Postujmo svoje ali ne vrijedjajmo i blatimo tudje! Zivimo u slogi, sreci, u dobrim odnosima. Zaboravimo proslost, zivimo za buducnost i bit ce nama svima ljepo, najljepse! ps: a Portugal-cima nece pomoci ni RONALDO...hvalaaaaa Bogu!

IZ
izgnanik
09:31 14.11.2009.

1-3 točan rezultat za bih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije