Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VELIKU GOSPU

Policija ih zbog bezazlenog obilježja nije pustila na koncert Thompsona, došlo i do sukoba!

Thompson nastupio na splitskoj rivi povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
16.08.2019.
u 09:08

Policija je zaustavila navijače i nikome tko je imao obilježja Zrinjskog nije dopustila prolazak do koncerta.

Nogometaši mostarskog Zrinjskog sinoć su na Pecari u Širokom Brijegu (zamjenski stadion jer nemaju licenciju) u trećem pretkolu Europske lige svladali Malmö s 1:0, ali Šveđani idu dalje jer su u prvom susretu slavili s 3:0.

Ultrasi, najvatreniji navijači domaće momčadi, nakon utakmice su krenuli na koncert Marka Perkovića Thompsona koji se sinoć održavao u Širokom Brijegu. 

No, policija ih je zaustavila i nikome tko je imao obilježja Zrinjskog nije dopustila prolazak do koncerta.

BiH mediji pišu da je zbog svega došlo do naguravanja Ultrasa i specijalne policije, no i da se veliki dio navijača Zrinjskog sporednim ulicama uspio probiti do trga na kojem je nastupao hrvatski pjevač.

Ključne riječi

Komentara 56

AN
Androniko
09:30 16.08.2019.

Unatoč raznim sabotažama i svih mogućih opstrukcija, ne mogu uništiti zajedništvo, ponos i brojnost. Jesu li toliko nesposobni ili smo toliko jaki? :D

BO
Bojnik
09:25 16.08.2019.

Samo panglu moze rec da je obiljezje NK Zrinjskog ustasko. Pa i njihova zastava,zastava dijaspore pocinje sa bijelim poljem na sahovnici. Sta je i kome onda to ustasko? Komunjare vec i od sopstvenih sjena vide nesto ustasko.

BO
Bojnik
09:28 16.08.2019.

Jel to znaci da ja u HR nesmijem nositi dres ili majicu NK Zrinjskog? Volio bi vidjeti ko ce mi to zabraniti. Bolje da ima pancirku ali onu komplet preko glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije