Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebes!

Pokušali pogoditi Dinamov sastav protiv Cityja, a sad im se svi smiju!

Manchester City - Dinamo
Foto: PA/Pixsell
11.12.2019.
u 12:43

Mnogi portali u najavi večerašnje utakmice dali su moguće sastava Dinama i Manchester Cityja koji se uglavnom neće previše mijenjati. No neki su gadno pogriješili...

Dinamovi nogometaši večeras igraju posljednju utakmicu u skupini Lige prvaka. U Maksimir stiže veliki Manchester City, a utakmica počinje u 18.55 sati. Drugi program HTV-a.izravno će prenositi utakmicu.

Trener Nenad Bjelica za dvoboj s engleskom momčadi ne može računati na Theophilea-Catherinea i Perića koji odrađuju kaznu žutih kartona te Leovca koji ima problema s ozljedom.

Manchester City - Dinamo
1/18

City je u Zagreb stigao u jakom sastavu bez obzira na to što nedostaju Stones, David Silva, Aguero, Laporte te suspendirani Fernandinho.

Mnogi portali u najavi večerašnje utakmice dali su moguće sastava Dinama i Manchester Cityja koji se uglavnom neće previše mijenjati. No neki su gadno pogriješili, kao što je portal Sportskeeda.

Naime, dojam je kako su novinari te internetske stranice u sastav samo nabacili jedanaest igrača hrvatskog prvaka.

Tako su na vrata stavili Danijela Zagorca, u obrani su obojica suspendiranih igrača Dino Perić i Kevin Theophile-Catherine, dok Mario Šitum i Lovro Majer ove sezone vrlo rijetko igraju u Europi, gotovo ništa, a teško bi se moglo zamisliti da Mario Gavranović dobije prednost u napadu umjesto Brune Petkovića.

Foto: Screenshot/Sportskeeda

Njihova objava izazvala je burne komentare na društvenim mrežama te im se sada svi smiju...

Bjelica će danas protiv Cityja vjerojatno izvesti sljedeći sastav: Livaković – Moubandje, Dilaver, Ademi, Stojanović – Moro – Kadzior, Olmo, Ivanušec (Gojak), Oršić – Petković.

>> Pogledajte što je trener Nenad Bjelica rekao uoči utakmice sa Cityjem

Komentara 4

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
15:41 11.12.2019.

Važno je samo, tko će se smijati poslije tekme. Nadam se da će to biti Dinamo i Hrvatska a ne Englezi.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:51 11.12.2019.

hahahahah stvarno su urnebesni, sada upravo im pišem mail, a kasnije ću i zvati njihovu redakciju da im se rugam zbog ovakvog gafa hahahahahah a i rugat ću im se općenito, jer kakvo je to ime sportskeeda hahahaha koji eda? ahahahahahhahahaha urnebes!!!

VE
vecernji55
18:04 11.12.2019.

Dinamo samo čudo večeras može spasiti od debakla s obzirom da je obrana doslovno skrpana, a ni ona standardna nije čemu. Preostaje samo navijati za Šahtar, oni su jedini koji nam mogu osigurati treće mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije