Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Petković ih hvali

Pojavio se nevjerojatan video BBB-a iz Manchestera, Englezi oduševljeni

Bad Blue Boysi u Mađarskoj
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
19.10.2019.
u 12:26

"Iako su Cityjevi navijači iskazali entuzijazam, njihova strastvenost nije se mogla mjeriti s Dinamovim navijačima", pisao je BBC

Nogometaši Dinama ove sezone igraju sjajan nogomet pa sasvim zasluženo igraju u najjačem nogometnom natjecanju na svijetu - Ligi prvaka. S obzirom na to da su nogometaši u dobroj formi, na istoj razini moraju biti i navijači, a Bad Blue Boysi to svakako jest, posebno ove sezone.

Boysi su oduševili na svim domaćim utakmicama, što je i logično jer su brojčano jaki, ali ono što je još bitnije, na gostovanjima su napravili takav ambijent da su modri i tada imali osjećaj kao da igraju kod kuće.

Svi se još sjećamo fanatičnog navijanja iz Mađarske kada je Dinamo pregazio Ferencvaroš, a briljirali su i nedavno na gostovanju u Manchesteru. Englezi su bili oduševljeni njihovim navijanjem da se o tome još piše na navijačkim forumima, a i ugledni BBC pohvalio je tu atmosferu.

"Iako su Cityjevi navijači iskazali entuzijazam, njihova strastvenost nije se mogla mjeriti s Dinamovim navijačima, koji su poskidali majice kada je njihova momčad primila pogodak i nastavili frenetično navijati", pisao je u izvještaju BBC.

Od toga gostovanja prošlo je više od dva tjedna, a ono zbog čega sad pišemo o tome jest video koji se ovih dana pojavio na društvenim mrežama. Tamo je sažeto sve: od kortea Boysa prema stadionu pa sve do navijanja na tribinama. Zaista su navijači Dinama za to zaslužili svaku pohvalu.

Uz to, u gostovanju na televiziji Večernjeg lista upravo na to navijanje u Manchesteru u petak se osvrnuo i Bruno Petković.

- Navijači su fantastično ove sezone, puno nam znače. Primjerice, na gostovanju u Manchesteru bilo ih je između tisuću i dvije tisuće, a nadglasali su cijeli stadion. To je sjajno, rekao je napadač Dinama Petković čiji intervju u cijelosti možete pogledati u videu na dnu članka.

>>Pogledajte gostovanje Petkovića na Večernji TV-u

Komentara 38

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
14:04 19.10.2019.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska! :)

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
14:15 19.10.2019.

Bravo BBB. Dinamo bi mogao postati nogometni hit u Europi. Imaju solidan proračun i za europske okvire, stabilan, dobru organizaciju i logistiku, jednu od top 3 nogometne akademije, pravog trenera i dobru momčad. Sad imaju i navijače. Fali novi stadion. Sa normalnim stadionom od 40 000 ljudi sa tribinama do terena i ovakvom navijačkom atmosferom Dinamo bi imao strašnu prednost domaćeg terena. Dinamo baš ima potencijal a nikad do sad nije ispunio sve potencijale. Uvijek je bila neka zadrška, negdje nije štimalo. Sad je prilika za iskorak. Da Dinamo postane standardan u Ligi prvaka, da nije kanta za napucavanje i da se uvijek bori za prolazak dalje, bilo među 16 ili u Europsku ligu na proljeće.

Avatar Uskok
Uskok
14:06 19.10.2019.

Samo jako. Ajmo Dinamo. Po novo proljeće. Među 16.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije