Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogdanović vs. Zubac

Pogledajte što je sinoć usred Los Angelesa priređeno Hrvatima u čast uoči NBA okršaja

29.12.2019.
u 08:33

Sinoć su na parketu snage odmjerili Bojan Bogdanović i Ivica Zubac

Utah Jazz slavio je na gostovanju kod LA Clippersa 120:107, a veliku su ulogu odigrala oba hrvatska košarkaša. Bojan Bogdanović je za Utah zabio 17 koševa uz šut 6/16, pet skokova i tri asistencije, dok je Ivica Zubac s druge strane upisao 15 koševa i 12 skokova.

Najučinkovitiji kod gostiju je bio Donovan Mitchell s 30 koševa, dok je Clipperse predvodio Kawhi Leonard s 19.

Clippersi su unatoč porazu ostali na petom mjestu Zapadne konferencije uz 23 pobjede i 11 poraza, dok je Utah nastavio pratiti ritam koji vodi u doigravanje s 20 pobjeda i 12 poraza.

Inače, u čuvenoj dvorani Staples priređena je hrvatska večer. Na službenome plakatu je nacrtan hrvatski navijač u karakterističnome kockastom dresu, a uoči utakmice gledateljima su predstavljeni hrvatska pjesma i hrvatski ples.

Na velikom ekranu u dvorani su objavljivane informacije vezane uz Lijepu našu, pa su tako organizatori u jednom trenutku podsjetili da je slavna serija Igra prijestolja snimana u Hrvatskoj.

Sigurni smo da je mnogima to bilo zanimljivo vidjeti i pročitati, a u dvorani su se ponovno zatekle i brojne slavne osobe. Tako su se na svom službenom profilu na Twitteru Clippersi pohvalili da je utakmicu uživo pratio i komičar Martin Lawrence.

Pogledajte u nastavku što je mobitelom zabilježila Kristina Prišč, buduća supruga Ivice Zupca, kako je izgledala hrvatska večer usred Los Angelesa.

 

 

Komentara 16

VO
Volimipostojim
11:29 29.12.2019.

To sigurno nije turistička zajednica financirala a što bi trebala raditi... A onda netko govori protiv Hrvata u dijaspori...

TT
tTony
21:39 29.12.2019.

Hrvati priznati i pohvaljen u cjelom svjetu odrzavaju tradiciju a vi u Zagebu isto tako sa lepom brenom.

Avatar Diavolo
Diavolo
11:17 29.12.2019.

svijet je pukao ko kokica i pamet se rasula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije