Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo ga je posramio

Pogledajte što je Alonso napravio Zidaneu na treningu

Zinedine Zidane
Foto: Screenshot
21.05.2014.
u 19:54

Španjolac je, naime, gledajući u potpuno suprotnu stranu uspio Zidaneu gurnuti loptu kroz noge

Madridski Real priprema se za finale Lige prvaka. U subotu će protiv Atletico Madrida pokušati doći do svog desetog naslova u najelitnijem nogometnom natjecanju. Igrači su spremni, atmosfera u klubu je odlična, a na treninzima aktivno sudjeluje i nogometna legenda Zinedine Zidane.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena odlučio je stati u krug i oduzeti loptu igračima Reala, ali ga je Xabi Alonso u jednom trenutku malo posramio. Španjolac je, naime, gledajući u potpuno suprotnu stranu uspio Zidaneu gurnuti loptu kroz noge. Iako mu sigurno i nije bilo baš svejedno, legendarni Francuz samo se nasmijao...

>>Podijelili Zlatnu kopaču: Pogledajte sve golove Ronalda i Suareza

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
20:57 21.05.2014.

i ja sam to napravio puno više puta od alonsa pa što...

DV
dragan.vrdoljak.9
22:16 21.05.2014.

Ovaj klip sam gledao još prošle godine u 10-om mjesecu,a netko iz večernjeg stvarno ne zna šta bi stavio kao vijest pa prikazuju lanjske kiše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije