Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijaški letovi

Pogledajte 'let' na Planici koji je gledateljima zaledio krv u žilama

Robert Dellasega
Foto: You Tube/Screenchot
23.03.2018.
u 14:03

Posebno šokantan trenutak gledatelji su doživjeli kada je krenuo Robert Dellasega

Kraj sezone u skijaškim skokovima rezerviran je za letove na Planici. Najbolji skijaši-letači ponovno bez daha ostavljaju gledatelje u podnožju slovenske velikanke.

Već u četvrtak, za vrijeme kvalifikacija, na Planicu je došlo više od 13.000 gledatelja. A imali su i što vidjeti.

Austrijanac Gregor Schlierenzauer izjednačio je svjetski rekord od 253,5 metra, ali je kod doskoka pao pa suci nisu priznali rezultat. Posebno šokantan trenutak gledatelji su doživjeli kada je krenuo Robert Dellasega.

Talijan je na izlasku sa zaletišta dostigao brzinu od 102,6 km/h i onda ga je destabilizirao vjetar. Odmah je shvatio u kakvoj se opasnoj situaciji našao te je počeo kratiti let.

Uspio se izvući te je doskočio na 88 metara, a taj je 'let' zaledio gledateljima krv u žilama. Dellasega je proživio veliku neugodnost, ali kada ponovno dođe na rampu zaletišta sigurno će popraviti dojam.

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:29 23.03.2018.

Mi koji aktivno pratimo skijaške skokove znamo što se ovdje dogodilo i što je bila greška. Pametnom dovoljno!

Avatar rubinet
rubinet
15:16 23.03.2018.

"let ...koji je gledateljima zaledio krv u žilama"..pretjerujete..puno pretjerujete..

DU
Deleted user
15:37 23.03.2018.

Ništa ne može ljubiteljima Planice zalediti krv u žilama poput izjave evropske komisije da je na Hrvaškoj i sloveniji da se dogovore i rješe bilateralno pitanje koje ih muči i koje je kamen spoticanja a kako vidimo i odlaska premijera Mire Cerara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije