Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽIO SVAKU KUNU

Evo koliko je Filip Zubčić zaradio u samo jednom danu, svota je poprilična

FIS Alpine World Ski Championships
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
27.02.2021.
u 18:06

Novi trijumf Zubčiću je omogućio da u ukupnome poretku veleslalomaša skoči na drugo mjesto sa samo dvadeset i dva boda zaostatka iza vodećeg Francuza Alexisa Pintauraulta

Fantastični hrvatski skijaš Filip Zubčić slavio je u subotu u veleslalomu koji su skijaši vozili za Svjetski kup u Banskom.

Tako je ostvario i treću pobjedu u Svjetskome kupu, a novi trijumf omogućio mu je da u ukupnome poretku veleslalomaša skoči na drugo mjesto sa samo dvadeset i dva boda zaostatka iza vodećeg Francuza Alexisa Pintauraulta (do kraja su preostale još tri veleslalomske utrke).

U ukupnom poretku Zubčić je napredovao četiri mjesta i sada je šesti sa 584 boda. Pintaurault vodi sa 974 boda, drugi je Odermatt sa 200 bodova manje, a treći je Austrijanac Marco Schwartz sa 692 boda.

- Sada se treba odmoriti i pripremiti za sljedeću utrku. Ništa se previše veseliti jer treba u nedjelju ući svježe i hladne glave - kazao je naš skijaš, kojemu je subotnja pobjeda donijela 45 tisuća švicarskih franaka, odnosno 311 tisuća kuna.

Zubčić je u ovom trenutku peti skijaš s najvećom zaradom ove sezone, a do sada je račun podebljao sa sveukupno 196.500 tisuća švicarskih franaka, odnosno s milijun i tri stotine tisuća kuna (podatak je preuzet sa službene stranice Međunarodne skijaške federacije). 

Ključne riječi

Komentara 40

DH
dalibor.hren
18:21 27.02.2021.

Samo ste opterećeni plaćama!? Caktaš ima u šestoplasiranom Hajduku godišnju plaću 700.000,00€ Rezultati nikakvi kao i igra!

DI
Dino123
18:12 27.02.2021.

Ajmo Zubooo, ovi novinari na srpskim plaćama mogu samo sanjati ovu lovu.

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
18:36 27.02.2021.

Uvijek je tako bilo da su nesposobni sposobnima i uspješnima rado gledali u novčanik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije