Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice MMA

Pogledajte kakva će to ljepotica debitirati uoči Cro Copove borbe

Valerie Loureda
Foto: instagram.com/valerieloureda
16.02.2019.
u 18:01

Loureda je bila velika američka nada za Olimpijske igre 2020.

Bellator će u noći sa subote na nedjelju odraditi jedan od svojih većih evenata u posljednje vrijeme, a upravo takva priredba savršena je pozornica za prezentaciju djevojke koju smatraju novim licem promocije, ali i ženskog MMA-a. Prije nego uđe u kavez, dozvolite da predstavimo Valerie Louredu

Valerie Loureda ima 20 godina i odradit će svoj MMA debi nastup. U pitanju je djevojka koja dolazi iz borilačke obitelji. Otac joj je taekwondo trener, majka bivša taekwondo prvakinja SAD-a, a i njene dvije mlađe sestre bave se istim sportom, otkriva stranica Fightsite. 

I ona je također bila u taekwondo vodama od malih nogu i bila je velika američka nada za Olimpijske igre 2020. u Tokiju. Međutim, onda je odlučila prebaciti se u MMA vode

Nakon samo tri amaterske borbe, u kojima je upisala jedan poraz i dvije pobjede, Bellator je prepoznao upravo nju kao nekoga na kome želi graditi svoje ženske divizije. 

Protivnicu za Valerie pronašli su u Colby Fletcher. U pitanju je profesionalna borkinja omjera 1-2, koja se u MMA kavez vraća nakon četiri godine.

Valerie je tek 20 godina i jasno je da karijeru mora polako graditi, no i Bellator je mogao potpisati neki predugovor i pustiti je da se kali u manjim promocijama.

Ovako pomalo čudno izgleda postaviti je na glavni program priredbe na kojoj nastupaju Paul Daley, Michael Page, Mirko Filipović, Roy Nelson, Vitaly Minakov, Cheick Kongo i Erick Silva.

No, njima je čini se važno prvo je predstaviti. Kada smo zavirili na njezin Instagram profil, jasno nam je zašto. Ako njezine borbe bude zanimljive kao fotografije, Bellator je uistinu pogodio “bulls eye”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋 @venum

A post shared by Master Valerie Loureda 💋 (@valerieloureda) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to hard camp tomorrow 👸🏽

A post shared by Master Valerie Loureda 💋 (@valerieloureda) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

strong is sexy

A post shared by Master Valerie Loureda 💋 (@valerieloureda) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blonder and stronger

A post shared by Master Valerie Loureda 💋 (@valerieloureda) on

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije