Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENJE NA TRIBINAMA

Pogledajte kako je navijač osvojio 1200 ćevapčića i 120 litara piva

KK Split
Foto: KK Split
1/3
06.02.2019.
u 23:18

- Odlučio sam pokušati, nije sad da sam trenirao, ali evo uspjelo mi je. Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje - rekao je Petar.

Kakvo je to bilo oduševljenje na Gripama bilo na poluvremenu dvoboja Split - Sixt Primorska, kao za vrijeme najvećih pobjeda žutih. 

Nakon šest mjeseci nagradne igre, koja je započela s nagradom od 1000 ćevapčića i 100 litara piva za pogođeni šut s "trice" na suprotni koš i 500 ćevapčića i 50 litara piva za ubačaj s centra (svaku utakmicu nagrada se povećavala), Petar Gavranić je postao sretni pobjednik. 

Nije osvojio glavnu nagradu od 2300 ćevapčića i 230 litara piva, ali njegov senzacionalni ubačaj s centra donio mu je 1200 ćevapčića i 120 litara piva.

- Odlučio sam pokušati, nije sad da sam trenirao, ali evo uspjelo mi je. Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje - rekao je Petar.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:02 07.02.2019.

Nagrada dostojna pravog sportaša. Hahaha. Mogu ljudima odmah uz to poklanjti i besplatno članstvo u posmrtnoj pripomoći.

NA
narodnavlast
23:28 06.02.2019.

nek pozove đakića,culeja i lucića i da im ovaj ,,poklon,, i imat će tri zastupnika u saboru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije