Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu prvi put

Pogledajte kako je Ibrahimović promašio s 11 m, a onda zabio neobičan pogodak

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
06.04.2016.
u 21:42

Vratar Cityja Hart dodao je loptu Fernandu, ovaj napravio pogrešku i pogodio Ibrahimovića od kojeg se lopta odbila u gol.

U četvrtfinalu Ligu prvaka PSG je u prvoj utakmici dočekao Manchester City, a Zlatan Ibrahimović ponovno je bio u središtu pozornosti. Već u 14. minuti mogao je dovesti svoju momčad u vodstvo, ali nije realizirao jedanaesterac, Joe Hart mu je obranio.

Međutim, švedski napadač iskupio se u 41. minuti kad je zabio za izjednačenje i to na neobičan način. Vratar Cityja Hart dodao je loptu Fernandu, ovaj napravio pogrešku i pogodio Ibrahimovića od kojeg se lopta odbila u gol. Isplatio se švedskom nogometašu pritisak na zadnju liniju obrane, a ovo mu nije prvi ovakav pogodak.

Naime, igrajući za Švedsku, vratar Moldavije pogodio ga je u glavu, a lopta se odbila u gol.

>>'Što će nam Zlatan Ibrahimović, prestar je'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije