Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornikova riječ

Pogledajte Dalićevu lekciju o hrvatstvu, sve je rekao u nekoliko rečenica

Zlatko Dalić
Foto: Ivan Pavić
12.05.2019.
u 21:59

Jer najgore je ovo što mi radimo, to što se dijelimo - istaknuo je hrvatski izbornik

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, osvajač srebrnog odličja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, također je u nedjelju sudjelovao u prikupljanju sredstava za liječenje bolesnog sina Dinamove legende Slavka Ištvanića.

Zlatko Dalić vodio je u KC Dražen Petrović Ikone HNL-a, momčad u kojoj su nastupili Goran Jurić, Veldin Karić, Silvio Marić, Adrian Kozniku, Tomo Šokota, Mate Baturina, Mihael Mikić, Edin Mujčin, Kruno Lovrek, Darko Raić Sudar...

S novinarima se nakon utakmice nije previše družio, ali je za kratkog razgovora rekao jednu zanimljivu poruku:

- Ja sam Dinamovac, Hajdukovac, Osijek, Rijeka... sva sam ja! Jer najgore je ovo što mi radimo, to što se dijelimo. Koji Hajduk? Koji Dinamo? Mi smo svi Hrvatska i to je najvažnije. Kada sam bio mališan pjevao sam "Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska, njima se ponosi čitava Hrvatska". I ja to i danas guram - istaknuo je Dalić.

>>> Pogledajte čitavu Dalićevu izjavu

Ključne riječi

Komentara 70

DU
Deleted user
23:07 12.05.2019.

Dalić je gospodin čovjek, domoljub u pravom smislu riječi i mogu samo reći da je više takvih ljudi oko nas i na pravim mjestima gdje bi nam bio kraj.....

PR
protin
04:51 13.05.2019.

Yugoljubi na aparatima

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
22:20 12.05.2019.

istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije