Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarani Francuzi

Pogba: Start nije bio za crveni karton, osjećam se krivim za poraz

Paul Pogba
27.03.2013.
u 13:56

Španjolci nakon dva kiksa zaredom svladali Francuze 1:0 i preuzeli vodeću poziciju u svojoj skupini.

Španjolska je jučer svladala Francusku u Parizu 1:0 i tom pobjedom preuzela vodeću poziciju u svojoj skupini u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Španjolska je povela u 58. minuti zgoditkom Pedra. No, ključan trenutak utakmice, koji je dotukao Francuze, zbio se u 77. minuti kada je sudac Viktor Kassai dodijelio drugi žuti karton Pogbi i tako Francuze ostavio s deset igrača. 

Paul Pogba osjeća se krivim i odgovornim za poraz svoje momčadi, ali isto tako smatra da je odluka suca prestroga.

– Jedva sam ga dotaknuo. Da, bilo je kontakta nogom, ali sudac je izvadio drugi žuti karton tek nakon što je on počeo vrištati. No, to je nogomet i ne mogu ništa promijeniti. Osjećam se krivim jer sam ostavio svoje igrače na cjedilu kada smo se pokušavali vratiti u utakmicu – rekao je francuski veznjak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije