Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ballon D'or

Pogba: Modrić mi nije ni među prva četiri kandidata za Zlatnu loptu

Kolaž
Foto: VL
11.10.2018.
u 10:04

Deset godina zaredom ovu nagradu su osvajali samo Messi i Ronaldo koji su i ove godine među nominiranim igračima

Francuski magazin France Football u ponedjeljak je otkrio imena 30 kandidata koji su ušli u završnu trku za najprestižniju individualnu nagradu u nogometnom svijetu – Ballon d'Or. 

Deset godina zaredom ovu nagradu osvajali su samo Messi i Ronaldo, koji su i ove godine među nominiranim igračima. Ipak, Luka Modrić prema većini kladionica prvi je favorit za osvajanje Zlatne lopte. 

Međutim, francuski reprezentativci koje predvodi Antoine Griezmann smatraju kako Luka ne zaslužuje Ballon d'Or, već da ga treba osvojiti netko iz njihove reprezentacije budući da su oni osvojili Svjetsko prvenstvo. S njime se slaže i veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba. 

– Griezmann, Mbappé i Varane to zaslužuju više od mene. Ne mogu se odlučiti samo za jednoga, ali nadam se svim srcem da će to biti netko od njih. Zapravo, tu ulazi i Kante. To je ono čemu se nadam, jer nagradu zaslužuju mnogi, ali u tu skupinu ne stavljam sebe – poručio je Pogba. 

Pogledajte video: Velika svađa Paula Pogbe i Josea Mourinha

Komentara 21

DU
Deleted user
10:21 11.10.2018.

Oprostite, tko je Pogba? Dajte nas prestanite terorizirati s mišljenjem svakog šupka koji zna ispucat loptu.

DU
Deleted user
10:21 11.10.2018.

VL stalno prenosi izjave protiv Madrića i to će držat na naslovnici cijeli dan.

Avatar krile11
krile11
10:23 11.10.2018.

Samo zato jer su uz pomoc suca dobili utakmicu ovom seli prenose njegovo misljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije