Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK MNK TORCIDE
Povratak na članak

Podigao majicu Torcide i provocirao navijače Dinama. Dobio tri mjeseca suspenzije

Grubić nije ostao imun na skandiranje bez Blue Boysa. Osiguranje ga je ispratilo u svlačionicu nakon što su prema parketu počeli letjeli različiti predmeti.

Komentari 1

LI
liliZG
10:41 24.03.2023.

očito je kod nas sve malo poremečeno, BBBovci skandiraju "je-i se splite" , bacaju stvari po terenenu a ovaj kažnjen jer majicom provocirao BBBovce... svašta... u ovom slučaju nema pravih i krivih... možda su malo kriviji ovi što bacaju stvari po terenu,.... mimoze trebaju pregristi nešto jer se radi o normalnim naviječkim verbalim bravurama, izuzev bacanja po terenu.. tu se ne slažem, pustite čovjeka na miru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.