Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret polufinalu

Pochettino: Ajax je favorit, izbacio je Real i Juventus

Mauricio Pochettino
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
18.04.2019.
u 18:38

- Ova momčad Spursa ima karakter i pravi mentalitet, vjeruje da je sve moguće - naglasio je strateg Tottenhama

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino izjavio je u četvrtak da je Ajax favorit u polufinalu Lige prvaka.

- Nitko nije očekivao da ćemo eliminirati Manchester City, ali to se dogodilo i takve pobjede mogu vam napumpati samopouzdanje. No, takvim samopouzdanjem treba znati upravljati i zato sada moramo biti ponizni i imati respekt prema Ajaxu. Oni su izbacili Real Madrid i Juventus, i ako ćemo biti realni, oni su favoriti u polufinalu. Ako i nisu favoriti, onda smo barem na istoj razini. Vjerujem da ćemo gledati dvije fantastične utakmice, napadački nogomet i sve je moguće - kazao je Pochettino. 

Tottenham je domaćin prve polufinalne utakmice (30. travnja), a uzvrat je u Amsterdamu (8. svibnja). Drugi polufinalni par čine Barcelona i Liverpool.

Na novinarski upit da li vjeruje da njegova momčad može osvojiti Ligu prvaka, Pochettino je odgovorio: - Utakmice protiv Manchester Cityja pokazale su da je u nogometu sve moguće. Nije sve u talentu, igračke kvalitete nisu vam dovoljne da stignete do polufinala Lige prvaka. Važno je samopouzdanje i pravi mentalitet. Ova momčad Spursa ima karakter i pravi mentalitet, vjeruje da je sve moguće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije