Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna pobjeda St Etiennea

Pobjede Rangersa i Celtica, asistencija Barišića

Europa League - Group A - Rangers v Sparta Prague
RUSSELL CHEYNE/REUTERS
26.01.2022.
u 23:22

Rangers vodi na ljestvici sa 55 bodova, Celtic ima 51, a treći je Hearts sa 39 bodova

Škotski nogometni velikani Rangers i Celtic ostvarili su pobjede u susretima 23. kola nacionalnog prvenstva, pa Rangers i dalje ima četiri boda više od najvećeg suparnika.

Rangers je teškom mukom pobijedio Livingston sa 1-0, a pogodak za aktualne škotske prvake zabio je Scott Arfield u 75. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca Borne Barišića koji je odradio cijeli susret. Celtic je u derbiju kola na gostovanju sa 2-1 pobijedio Hearts koji je imao jedanaesterac za 2-2, ali Liam Boyce nije bio uspješan. Gosti su poveli u 27. minuti golom Rea Hatatea, a u 35. minuti je Giorgos Giakoumakis zabio za 2-0.

Boyce je u 62. minuti smanjio na 1-2, a 11 minuta kasnije imao priliku izjednačiti. No nije uspio realizirati kazneni udarac, pogodio je stativu. Za Celtic je cijeli susret igrao Josip Juranović. Rangers vodi na ljestvici sa 55 bodova, Celtic ima 51, a treći je Hearts sa 39 bodova.

 

U odgođenom susretu 20. kola francuskog nogometnog prvenstva St Etienne je na gostovanju pobijedio Angers sa 1-0 ostvarivši važnu pobjedu u borbi za prvoligaški spas. Pogodak odluke zabio je Batista Mendy pogodivši u 43. minuti vlastitu mrežu. Domaći veznjak je pokušao presjeći protivnički pas, ali je nesretno i nespretno zabio autogol. St Etienne je ovom pobjedom prekinuo crni niz od čak sedam uzastopnih poraza. Međutim, usprkos pobjedi i dalje se nalazi na začelju ljestvice sa 15 bodova, četiri manje od dodatnih kvalifikacija, te pet manje od zone spasa. Angers je na 12. mjestu sa 29 bodova. Vodi PSG sa 53 bodova, 11 više od Nice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije