Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJAN U MOSKVI

Pletikosa: Za tri mjeseca postajem otac, ali neću reći ime i spol

Stipe Pletikosa
Ivana Ivanović/Pixsell
19.11.2009.
u 08:16

- Čekam prvo dijete, supruga bi trebala roditi za tri mjeseca. To je sve što ću reći, ne želim izazvati sudbinu - ispričao je ruskim medijima naš reprezentativac Stipe Pletikosa.

Koljeno Stipe Pletikose u najgorem ga je trenutku izdalo. U trenutku kad je odrađivao zadnji trening u Spartaku, kad je trebao odletjeti u London i potpisati za Tottenham stradali su ligamenti. No, danas Stipe ne plače zbog toga. Ovih je dana u Moskvi na pregledima, tamo će ostati do 11, prosinca.

- Nakon toga ću, vjerujem, ponovno u Hrvatsku. Sretan sam što mi je Spartak omogućio da se oporavljam u Selcu, sad mi Moskovljani rade daljnji plan rada i vraćam se u Hrvatsku - pričao je Pletikosa.

Tog ružnog dana nije se lijepo sjetiti, no Stipe je veliki vjernik i na određeni način u vjeri je našao utjehu.

- Tog sam dana trebao potpisati za Spurse, uz to imamo sam i druge ponude iz engleskih i nizozemskih klubova. Ljudi su zvali, ali Bog je odlučio da ostanem. Tko zna, možda mi je Bog na taj dao znak da je još neko vrijeme trebam biti u Spartaku. I nije mi žao ću ovdje nastaviti karijeru, pomogli su mi kad mi je bilo najteže u karijeri i to neću zaboraviti. A supruga i ja potpuno smo zadovoljni životom u Moskvi. Nadam se da će se svidjeti i našem djetetu - veli Pletikosa.

Otac bi, po prvi puta, trebao postati jako brzo, pa je i to utjeha u danima oporavka od ozljede.

- Čekam prvo dijete, supruga bi trebala roditi za tri mjeseca. Znamo spol, izabrali smo i ime za dijete ali neću ništa reći, ne želim izazvati sudbinu - ispričao je ruskim medijima naš reprezentativac Stipe Pletikosa, te opisao sjajne uvjete za oporavak kakve ima u Selcu, u rehabilitacijskom centru u kojem su se od teških ozljeda oporavljali brojni hrvatski sportaši.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije