Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hotel Westin, u kojem je smještena reprezentacija, bio je centar zbivanja uoči utakmice

Pletikosa iz ruku nije ispuštao krunicu

sp_pletikosa_tx.jpg
import
13.06.2006.
u 18:36

Nije se trebalo mučiti razmišljanjima o epicentru berlinskih zbivanja uoči dvoboja Hrvatske i Brazila. Centar je bio hotel Westin, u kojem je smještena reprezentacija.
- Ne znam hoćete li ući u hotel. Velika je gužva, ušlo je pola prve hrvatske lige - izvijestio nas je navijač iz Metkovića koji je ispred hotela željno čekao da ugleda Srnu nadajući se da bi možda mogao dobiti ulaznicu.

A u hotelu slika koju i nije baš lijepo vidjeti. Deseci navijača, prijatelja i onih koji tvrde da su prijatelji igrača...
 Zamijetili smo Dinamova vratara Ivana Turinu, javio se suigračima, stigao je i Joso Bulat iz Šibenika... Vidjevši da će vrag odnijeti šalu, intervenirao je šef HNS-ova osiguranja Zoran Cvrk.
- Molim vas, napustite hotel. Sad ćemo početi s čišćenjem - rekao je Cvrk.

Nije išlo. Pa je morao učiniti novi krug:
- Druga molba! - Cvrkov glas bio je malo oštriji.
I ta je druga molba bila uslišena. Igrači su dobili malo mira. Tudor i Pletikosa zavalili su se u fotelje i odmarali. Hrvatski vratar, inače veliki poklonik Međugorja, iz lijeve ruke nije ispuštao krunicu. Dario Šimić i Niko Kranjčar sjedili su sa svojim boljim polovicama. Jelena i Simona stigle su ranojutarnjim čarterom.

- Samo da ga vidim pet minuta - radovala se susretu Simona.
Poljubac, zagrljaj, riječ-dvije. I kraj. Život nogometaša. S tim da je sve to bilo pred stotinama očiju. Iva Balaban svoga je Boška vidjela kroz prozor, pokucala... Baš kao i Anamarija Butina, koja se s Tomom našla ispred hotela.
 Hotelom je defilirao i Otto Barić. Vjerojatno Cici Kranjčaru to baš i nije bilo drago, valjda se zagrcnuo kada ga je vidio.

- Javili smo se jedan drugome. Javio sam se i igračima. Ipak je većina njih za reprezentaciju počela igrati u mom mandatu - kazao nam je Barić.
Slaven Bilić i Aljoša Asanović, dvojac iz mlade reprezentacije, također se vrtio Westinom. Valjda su Cici prenijeli što su vidjeli na utakmicama Češke i Italije, naših potencijalnih protivnika u drugom krugu. Za koje su oni zaduženi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije