Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pešić
Povratak na članak

Hrvatski rukometaš najavio sraz s Francuzima: Svi znamo tko su oni, ali imamo plan

„Svaki napad moramo odigrati disciplinirano. Napadi moraju biti dugi, a u obrani krajnje agresivni i borbeni. Hoće li sve to funkcionirati na pravi način vidjet ćemo"

Komentari 3

DU
Deleted user
17:52 13.01.2022.

Poraz nam ne gine. Moja prognza je poraz s 7 raslike. Ipak su to francuzi. Oni nas deru u nogometu, rukometu, kosarci, odbojci i bog zna jos koji sportova.

VL
RA
radolizem
19:14 12.01.2022.

Ja več kao da gledam tiskovnu konferenciju nakon Francuske. U drugo poluvrijeme ulazimo s +2, onda od 35. do 47. minute imamo skor 2-8, i onda govore o tzv. "crnoj rupi". Crna rupa je termin koji se odnosi na situaciju kada je momčad nedovoljno fizički pripremljena, kada u taktičkom smislu ne prolazi plan B i plan C, i kada momčad jednostavno nema kvalitetu da 60 minuta odigra na vrhunskoj razini. mogu igrati do 35. minute, onda slijedi pad od 12 minuta, i zadnjih 13 minuta je ionako sve izgubljeno.

VL
KR
krampus9
18:52 12.01.2022.

Tko god je u zadnje vrijeme uzeo francuze, nije sigurno sa sporom i dugom igrom u napadu. Njih danci razvale sa kontrama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.