Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef sudaca
Povratak na članak

Pierluigi Collina: Jedanaesterac za Real bio je čist kao suza

- Gledao sam spornu situaciju iz više kuteva i mogu reći da je jedanaesterac čist kao suza.

Komentari 4

Avatar argus100
argus100
20:01 15.04.2018.

Collina pojma nema, naše Oko Sokolovo tvrdi kako nije bilo ni P od penala

VL
MA
manga48
21:16 15.04.2018.

Collina je subjektivan. Ronaldo je lijevim laktom u pro na lijevo rame obrambenog igrača Juventusa u skoku na loptu i to je sudac morao vidjeti i posuditi prekršaj Ronalda u napadu. To je za mene ključni trenutak i - presudan. Pogledajte i uvjerite se sami. Molim vaš komentar!

VL
HR
hrvatin
00:55 16.04.2018.

Colina ne samo da nema kosu nego nema ni oci.ili mu je real napunio dzepove da laze sebi i drugima.Vec drugu godinu real se gura do titule.Lani su brutalno pokrali bayern koji je igrao sat i pol vremena sa igracem manje u dvije utakmice,a ove godine takodjerdvw poluvremena u dvije utakmice s igracem manje i jos im je poklonjen penal u93oj minuti!?Najbolje tek mozemo ocekivati i ove godine.Tko jos gleda ligu prvaka sigurno nije normalan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.