Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Phoenix nadigrao Milwaukee, Šarić zabio 11

Dario Šarić
Foto: PA/Pixsell
1/4
09.03.2020.
u 10:52

Cleveland Cavaliers su kod kuće nakon produžetaka sa 132-129 slavili protiv San Antonio Spursa, a do pobjede ih je predvodio  Andre Drummond s 28 koševa i 17 skokova. On je bio jedan od četiri igrača Cavaliersa koji je upisao double-double

Hrvatski košarkaš Dario Šarić zabio je 11 koševa u pobjedi svojih Phoenix Sunsa nad Milwaukee Bucksima, dok je Ivica Zubac u porazu svojih LA Clippersa od LA Lakersa ubacio pet koševa. 

Phoenix Suns su sinoć kod kuće sa 140-131 svladali Milwaukee Buckse koji su igrali bez svog najboljeg igrača Giannisa Antetokounmpoa, a Šarić je na terenu proveo 26 minuta i gađao iz igre 3/7, no za trice 3/4, za ukupan učinak od 11 koševa te je tome pridodao pet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.    

Devin Booker je bio najbolji strijelac Phoenixa s 36 koševa, dok Bucksima nije pomogao ni Kris Middleton s 39 ubačaja. 

Bucksima, koji imaju omjer pobjeda i poraza 53-11, ovo je drugi poraz zaredom i treći u zadnjih četiri utakmice.

LA Lakers su nadigrali svog gradskog rivala Clipperse sa 112-103, prekinuvši im niz od šest pobjeda, a Zubac je odigrao 14 minuta i uz loš put iz igre (1/4) stigao do pet koševa, upisavši pritom sedam skokova, jednu asistenciju i jedan blok.

Anthony Davis je predvodio Lakerse s 30 koševa, osam skokova, dok je LeBron James dodao 28 koševa, devet asistencija i sedam skokova. 

Kod Clippersa najbolji je bio Paul George s 31 poenom, a Kawhi Leonard je upisao 27.

Cleveland Cavaliers su kod kuće nakon produžetaka sa 132-129 slavili protiv San Antonio Spursa, a do pobjede ih je predvodio  Andre Drummond s 28 koševa i 17 skokova. On je bio jedan od četiri igrača Cavaliersa koji je upisao double-double.

Utakmicu je u produžetke odveo Rudy Gay sa šutom sekundu prije kraja kojim su Spursi izjednačili na 118-118. Cleveland nakon toga nije zaostajao ni u jednom trenutku u produžecima. Ante Žižić nije zaigrao za Cleveland, a Luka Šamanić za Spurse. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije