Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Zhengzhou

Petra Martić u četvrtfinalu

Petra Martić
Foto: Pixsell/Reuters
1/3
11.09.2019.
u 13:10

Protiv Ostapenko, trenutačno 75. tenisačice svijeta, Martić je do sada igrala dva puta i oba puta slavila, a protiv bjeloruske tenisačice, 13. na WTA ljestvici, u jedinom dosadašnjem susretu hrvatska je tenisačica izgubila.

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA-23.) plasirala se u četvrtfinale kolo teniskog WTA turnira Zhenghzhou pobijedivši u drugom kolu Francuskinju Fionu Ferro s 3-6, 6-1, 6-2 poslije sat i 42 minute igre.

Martić je izgubila prvi set nakon što joj je suradnica uzela jedan servis. Na početku drugog seta dolazi do prekida zbog kiše, a onda Martić preuzima kontrolu nad igrom, uzima Francuskinji dva puta servis i privodi ga kraju u svoju korist nakon 29 minuta igre. U trećem setu je slična situacija, hrvatska tenisačica jednom gubi svoj servis, ali ga uzima Ferro tri puta za pobjedu.

Ovo je bio prvi međusobni susret između Martić i Ferro. U četvrtfinalu će hrvatska tenisačica igrati protiv bolje iz ogleda između Latvijke Jelene Ostapenko i Bjeloruskinje Aryne Sabalenko. Protiv Ostapenko, trenutačno 75. tenisačice svijeta, Martić je do sada igrala dva puta i oba puta slavila, a protiv bjeloruske tenisačice, 13. na WTA ljestvici, u jedinom dosadašnjem susretu hrvatska je tenisačica izgubila.        

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije