Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni na treningu

Petković: Znam što trebam napraviti, ne želim se vucarati po medijima

Bruno Petković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
18.03.2019.
u 19:25

Baš je odličan osjećaj, naplaćen je sav moj rad proteklih godina. Nekad nije sve išlo kako je trebalo, na meni je da se dokažem da ovdje nisam samo zbog toga što se netko ozlijedio i zbog deficita igrača kako se priča - rekao je Bruno Petković

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila u Zagrebu uoči početka kvalifikacija za EP. Vatreni u četvrtak u Maksimiru igraju protiv Azerbajdžana, a tri dana kasnije u Budimpešti protiv Mađarske.

- Baš je odličan osjećaj, naplaćen je sav moj rad proteklih godina. Nekad nije sve išlo kako je trebalo, na meni je da se dokažem da ovdje nisam samo zbog toga što se netko ozlijedio i zbog deficita igrača kako se priča - rekao je Bruno Petković, koga je izbornik Dalić naknadno pozvao, te dodao:

>> Stigli reprezentativci, svidjet će vam se Modrićeva poruka na majici

Bruno Petković
1/17

- Stiže mi razdoblje dokazivanja. Nadam se igrati, ali sve ovisi o momčadi, naravno da neću biti ljutit ne budem li previše igrao. Još nisam ni osjetio atmosferu, ali suigrači su ugodni i super su me primili. 

Bruno je dobio dres s brojem ozlijeđenog Pjace.

- Svi brojevi su već odabrani. Nije baš da imam previše izbora pa se prilagođavam. Nisam vidio pohvale, previše sam se ovih dana vucarao po medijima, a to ne želim. Svakome godi kompliment, od svakoga, a pogotovo izbornika. Na meni je da se dokažem i pokažem da mogu odigrati i biti važan dio momčadi.

Borna Barišić imao je problema s ozljedama.

- Sada je sve u redu, imao sam turbulentnu prvu polusezonu, no sada je sve dobro. Moramo znati da su Rangersi jako velik klub s velikim očekivanjima. 

Hrvatska obrana se promijenila od one na SP-u. Od standardnih igrača samo je Domagoj Vida.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao na okupljanju reprezentacije

- Imamo širok kadar, to je najbitnije, odgovornost je na nama novima u obrani, naravno, ali ovo je druga reprezentacija svijeta, odgovornost mora biti na svima koji igraju.

- Dobijem li priliku, pokušat ću je iskoristiti. Spreman sam, to je najvažnije. Vrlo je bitno krenuti od starta odlično, ne treba podcjenjivati protivnika. Vidjeli smo puno primjera gdje slabije momčadi iznenade, no ne bježimo od uloge favorita - zaključio je Borna Barišić.

>> Pogledajte trening vatrenih

Bruno Petković
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije