Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednička torta
Povratak na članak

Pet velikih medalja od pet velikih sportskih heroja

ŽELJKO JOVANOVIĆ Kada sam dodijelio medalju Darku Kralju, pred 80.000 gledatelja, osjećao sam se kao da sam je ja osvojio. Neponovljivo!

Komentari 2

BU
bubi400
19:35 11.09.2012.

Bravo hrvatski paraolimpijci svaka čast svima posebno osvajačima i TIGRU KRALJU ,MIHOVILU ŠPANJI, MIKELA RISTOVSKI,BRANIMIRU BUDETIĆ i ZORANU TALIĆU hvala vam i sretno dalje u vašem životu....

VL
HU
hunyx141
15:21 14.09.2012.

trebalo bi tužit olimpijski savez jer najbolji paraolimpijci nisu poslani u london. bandić je mogo uzet medalju u maratonu.horvatinčic u jedrenju,a čačić u kartingu za sljepe,i ima još njih koje nisu poslali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.