Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKI CENTAR MAKSIMIR

Peruanac Varillas i Argentinac Baez u finalu Zagreb Opena

PER, Davis Cup, Peru vs Schweiz
EXPA/PIXSELL
14.05.2021.
u 23:41

Varillas je imao lakši posao. Prvo je svladao Srbina Nikolu Milojevića sa 7-6 (3), 6-3, da bi mu Argentinac Juan Manuel Cerundolo predao meč u prvom setu polufinala, kad je 25-godišnji Peruanac poveo s 5-1.

Argentinski kvalifikant Sebastian Baez (ATP - 218.) i peruanski tenisač Juan Pablo Varillas (ATP - 133.) borit će se za naslov pobjednika Zagreb Opena, ATP Challenger turnira nagradnog fonda 44.820 eura, što se odigrava na Teniskom centru Maksimir.

Obojica su imali dvostruki program u petak, jer su morali odigrati i zaostale četvrtfinalne mečeve. Dvadesetogodišnji Baez je prvo iznenadio drugog nositelja Španjolca Pedra Martineza i svladao ga s 3-6, 6-3, 6-4, a potom je bio bolji od čileanskog kvalifikanta Marcela Tomasa Barriosa Vere a 6-3, 6-4.

Varillas je imao lakši posao. Prvo je svladao Srbina Nikolu Milojevića sa 7-6 (3), 6-3, da bi mu Argentinac Juan Manuel Cerundolo predao meč u prvom setu polufinala, kad je 25-godišnji Peruanac poveo s 5-1.

Baezu je ovo treće finale na ATP Challengerima u karijeri, a u prethodna, oba u ovoj sezoni, izašao je kao pobjednik. I Varillas je do sada bez poraza u finalima na razini Challengera, a u kolekciji ima tri naslova od kojih je posljednji osvojio prije tjedan dana u talijanskoj Bielli.

Finalni dvoboj je na rasporedu u subotu, s početkom u 10 sati.

ATP CH Zagreb Open - četvrtfinale

J. M. Cerundolo (Arg) - B. Van de Zandschulp (Niz) 6-4, 6-7 (3), 6-2

J. P. Varillas (Per) - N. Milojević (Srb) 7-6 (3), 6-3

M. T. Barrios Vera (Čil) - T. Seyboth Wild (Bra/8) 6-4, 6-7 (3), 6-2

S. Baez (Arg) - P. Martinez (Špa/2) 3-6, 6-3, 6-4 

polufinale

J. P. Varillas (Per) - J. M. Cerundolo (Arg) 5-1, predaja

S. Baez (Arg) - M. T. Barrios Vera (Čil) 6-3, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije