Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZZETTA DELLO SPORT

Talijani pišu da Perišić odlazi iz Tottenhama. Vatreni sprema povratak u bivši klub?

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Ivo Cagalj/PIXSELL
28.03.2023.
u 16:22

Hrvatski reprezentativac obećao je navijačima na Rivi u Splitu kako će se vratiti na Poljud i osvojiti titulu

Najčitanije talijanske sportske novine Gazzetta dello Sport javljaju kako je Ivan Perišić na pragu odlaska iz Tottenhama jer je Antonio Conte nedavno dobio otkaz. Upravo ga je talijanski trener doveo u London, ali Perišić više nije zadovoljan u Spursima pa planira nastaviti karijeru na nekoj drugoj destinaciji.

- Perišić u Tottenhamu ne igra onako impresivno kao u Interu. Jedan gol i devet asistencija ove sezone ne zvuče loše, ali dojam i značaj koji je ostavljao u Interu su daleko bolji i važniji. Nerazzurrima očito nedostaje Perišić. U prvom dijelu sezone činilo se da bi ga Federico Dimarco mogao dostojno zamijeniti, ali sada je jasno da Interu za povratak u borbu za naslov treba upravo igrač Perišićeve kvalitete i iskustva - naglašava Football Italia.

- Interu nedostaje Perišić i Ivanu nedostaju Nerazzurri. Veliki problemi s Dimarcom i Gosensom ostavili su rupetinu na Interovom lijevom boku. Zato je nemoguće ne pomisliti na Ivana Perišića, koji u Londonu nije ni blizu razarajući kao u Milanu - prisnažila je Gazzetta.

Međutim, situacija bi mogla biti potpuno obrnuta, pošto je Ivan Perišić na proslavi svjetske bronce iz Katara poručio navijačima: 'Uskoro idem po titulu s našim najdražim Hajdukom'.

- Prije četiri i pol godine je ovdje bilo prekrasno, obećao sam neke stvari, nisam rekao kada. Ali bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine sigurno. Još malo imam posla na Zapadu. Po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine - kazao je vatreni prije tri mjeseca okupljenoj masi na splitskoj Rivi.

Komentara 2

T2
Tomo_20
18:16 28.03.2023.

Hahaha ni s tobom nece osvojit hajduk samo se nadaj pero:)))

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
16:44 28.03.2023.

Vrime je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije