Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITY U FINALU

Pep Guardiola: Ponosan sam, sada je vrijeme za slavlje

Pep Guardiola
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
05.05.2021.
u 09:04

"Ovo je prvo finale Lige prvaka za naš klub i zbog toga sam vrlo ponosan. Želim pohvaliti i igrače koji večeras nisu igrali. Svi su oni zaslužili da budu u momčadi, svi su dali svoj doprinos i sada je vrijeme za slavlje", rekao je Guardiola

Manchester City je sinoć svladao Paris Saint-Germain s 2-0 (1-0), te tako potvrdio 2-1 pobjedu iz prvog susreta igranog u Parizu prije šest dana. Oba pogotka za City postigao je Mahrez (11, 63).

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola: "Ovo je prvo finale Lige prvaka za naš klub i zbog toga sam vrlo ponosan. Želim pohvaliti i igrače koji večeras nisu igrali. Svi su oni zaslužili da budu u momčadi, svi su dali svoj doprinos i sada je vrijeme za slavlje. Nakon toga moramo osigurati naslov u Premier ligi i onda ćemo imati dva ili tri tjedna da se pripremimo za finale LP. 

Trener PSG-a Mauricio Pochettino: "Igrali smo onako kakav je bio plan. Počeli smo dobro, dominirali, stvarali šanse, a malo je momčadi koje mogu dominirati protiv Manchester Cityja. Ponekad trebate imati sreće u određenim trenucima. S druge strane, oni su zabijali dok smo mi igrali visoki presing. Čestitam Manchester Cityju na fantastičnoj sezoni, a ujedno ponosan sam na svoje igrače. Naravno da je loše što nismo mogli računati na Kyliana Mbappea, ali to nam ne može biti alibi". 

Veznjak PSG-a Marco Verratti: "Igrali smo puno bolje od njih, stvorili smo puno prilika, a oni su zabili iz svoje prve šanse, ali tako je to kad igrate protiv velikih momčadi. Naš trener je s nama pet mjeseci, a Guardiola već pet godina vodi City. Moramo ustrajati i vjerovati da ćemo jednog dana i mi biti na vrhu". 

Dvostruki strijelac Riyad Mahrez: "Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali vodili smo 1-0 i imali smo dobar osjećaj. U nastavku smo odigrali dobro, mogli smo zabiti i više golova. Naš plan nije bio da igramo na kontre, ali oni su nas morali pritisnuti, a mi smo stvarno dobri u kontranapadima". 

Branič Manchester Cityja Kyle Walker: Finale Lige prvaka, za dečka iz Sheffielda to je nešto o čemu možete samo sanjati. Naša obrana odigrala je stvarno dobro protiv ekipe koja ima takve talente. Blokirati udarac, za mene je kao zabiti gol". 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:00 05.05.2021.

Zahvali gubitniku Pochetinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije