Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Ciboni

Pejić: U MMA kavezu nema prijateljstva, tu je bitna borba!

MMA (1)
Foto: ''
1/5
28.08.2013.
u 16:04

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Filip Pejić dolazi iz Ban Teama, a za dečke koje trenira Bernard Ban poznato je da se za MMA oglede pripremaju spartanski. U kategoriji do 70 kg, Pejić se već pokazao kao pakleni udarač, a polufinale Hrvatske MMA lige izborio je nokautiravši Antonija Majksnera.

Njegove borbe praćene su gromoglasnim navijanjem publike u Ciboni, pa se opravdano očekuje paklena atmosfera 7. rujna, kada će mu u suprotnom kutu stajati izvrsni Ivan Vladimir (Bandog Zadar).

- Nisam baš puno bio na moru, već sam se puno znojio u dvorani. Cijelo ljeto za mene je bilo pakleno, trening i samo trening. Fokusiran sam samo na to. Pun sam snage i volje, vidim sebe kako idem dalje. Nema druge. Tijekom Hrvatske MMA lige, sprijateljio sam se s Vladimirom, mislim da je dobar dečko. Ali, u MMA kavezu nema prijateljstva, tu je samo borba bitna. Nadam se da ćemo se zagrliti poslije meča, ali pobjeda će biti moja – ispričao je Filip Pejić.

Ivan Vladimir dokazao se kao izrazito srčan borac koji iz najnepovoljnijih situacija radi preokrete čime publiku Cibone redovito diže na noge. Sraz Pejića i Vladimira sigurno će biti jedna od borbi za pamćenje.

- Imam vrhunske pripreme, trenutno sam u Zagrebu. Pripremao me moj trener Slaven Planinić. Stojku sam radio sa svojim kick-boksačima iz Bandog Teama Metković. U Croatian Combat Academy sa mnom rade Luka Jeličić, Goran Reljić, Branimir Levak i Dražen Forgač. Nevjerojatno puno učim od njih. Filipa Pejića smatram svojim prijateljem i najviše mi je žao što ću baš s njim imati “finale prije finala“. Ono što mogu reći je da će ova borba biti jako atraktivna, uostalom kao i sve moje, a i njegove borbe do sada – izjavio je Ivan Vladimir.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez. Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska). Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

>> Gladijatori su se vratili: Uskoro polufinale MMA lige

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije