Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC ZA POBJEDU

Pašalić: Protiv Malte će biti slično kao večeras, moramo popraviti ono što ne valja

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Igor Kralj/PIXSELL
27.03.2021.
u 21:14

Sigurno je da će protiv Malte biti nešto slično kao večeras, ali moramo pogledati i potruditi se popraviti neke stvari kako bi sve izgledalo bolje i uvjerljivije nego večeras.

Mario Pašalić,  igrač Atalante je heroj hrvatske nogometne reprezentacije u pobjedi s Ciprom u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. Mario je zabio u 40. minuti nakon pogreške gostujuće obrane. 

- Očekivali smo da će biti teška utakmica, nešto slično kao i protiv Slovenije, da će se povući, braniti. Mi smo morali biti strpljivi, čekati svoje šanse. Srećom zabili smo u prvom dijelu, drugi dio je bio nešto sporiji, ali na kraju je najvažnije da smo uzeli tri boda - rekao je Mario koji se vratio u ovaj ritam nakon ozljede:

- Nakon ozljede mi je trebalo neko vrijeme da se vratim u pravi ritam, sada mi je super. Drago mi je da sam zabio, Cipar mi leži, protiv njih sam i debitirao 2014. - prisjetio se.

Hrvatskoj sada slijedi Malta:

- Sigurno je da će protiv Malte biti nešto slično kao večeras, ali moramo pogledati i potruditi se popraviti neke stvari kako bi sve izgledalo bolje i uvjerljivije nego večeras. 

Komentara 6

RE
RedTree
21:46 27.03.2021.

Momci, kvalitetu imate, samo jako i čvrsto od prve do zadnje minute. Samo dajte sve od sebe i prema naprijed. Definitivno igrati s centarforom Budimirom i krilima uvijek, naročito s ekipama koje se brane, malo pripaziti s dodavanjima na svojoj polovici. I Modrića ne vaditi bar prije 60.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:25 27.03.2021.

Malta vodi protiv Slovačke 2-0 u 39. minuti.Samo nek tak ostane.Portugal gazi opančare.

Avatar southman
southman
21:40 27.03.2021.

Što je Klopp napravio od Jote . Zvijer od igrača. Još da se vrati VVD i Redsi ce opet gaziti sve redom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije