Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaigrao i Šutalo

Pašalić načeo Napoli i Atalantu još više približio Ligi prvaka

Mario Pašalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.07.2020.
u 21:41

Pašalić je momčad iz Bergama doveo u vodstvo na samom početku drugog poluvremena, u 47. minuti kada je glavom neometan s pet metara poslao loptu u mrežu nakon ubacivanja Gomeza

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić bio je strijelac prvog pogotka u 2:0 (0:0) domaćoj pobjedi Atalante protiv Napolija u susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Pašalić je momčad iz Bergama doveo u vodstvo na samom početku drugog poluvremena, u 47. minuti kada je glavom neometan s pet metara poslao loptu u mrežu nakon ubacivanja Gomeza. Pašaliću, koji je igrao do 89. minute, ovo je bio šesti pogodak u prvenstvu.

Na 2:0 je nakon lijepe akcije u 55. minuti povisio Gosens.

Za Atalantu je od 89. minute debitirao i 20-godišnji Boško Šutalo koji je u Bergamo stigao u siječnju iz Osijeka.

Četvrta Atalanta sada ima 60 bodova, četiri manje od trećeg Intera, a 12 više od pete Rome koja ima utakmicu manje. Napoli je šesti sa 45 bodova.

Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.

Kolo će susretom od 21:45 sati zaključiti Roma i Udinese.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
07:11 03.07.2020.

Bravo Mario. Napokon se skrasio u kvalitetnom klubu i pokazao kvalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije