Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER MARIO!

Ovo rade samo najveća gospoda: Mandžo humanim potezom oduševio Talijane

Serie A - AC Milan v Crotone
ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.04.2021.
u 19:48

"To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike te profesionalne vrijednosti. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu. Ima još osam utakmica da to učini" rekao je Frederic Massara (52)

Da je fenomenalan nogometaš dokazao je 'mali milijun' puta, a kada se radi o tome kakav je veliki čovjek, Mario Mandžukić je i to pokazao jednako puno puta. 

Najnoviji potez još je jednom to potvrdio. Naime, Mandžo je aktualni igrač AC Milana, no u ožujku nije dobio priliku zaigrati. Zbog toga je bivši vatreni odlučio kako 'nije zaradio' plaću pa ju je cijelu odlučio donirati u humanitarne svrhe. 

- Rijetka gesta! To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike te profesionalne vrijednosti. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu. Ima još osam utakmica da to učini - rekao je nakon te Mandžine odluke Frederic Massara (52), sportski direktor "rossonera" za DAZN. 

MAndžo je zaigrao u današnjoj utakmici između Milana i Genoe u kojoj je slavila njegova momčad i to uz pomoć Marijevog nekadašnjeg suigrača iz reprezentacije - Ante Rebića - koji je zabio prvi gol na susretu iz sjajnog voleja u 13. minuti. 

Podsjetimo, Mandžukić s Milanom ima ugovor do ljeta, a što će dogovoriti o njegovoj budućnosti u redovima 'rossonera' još ostaje vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:11 18.04.2021.

Mandjo , prihvati se humanitarnog posla , nogomet je proslost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije