Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Delti

Ovo ledi krv u žilama! Na hrvatskom reliju u sekundi izbjegnuta tragedija

Delta reli
Foto: Screenshot/Facebook
13.06.2019.
u 18:00

'Uh, j***te!', ponavljala je suvozačica Blanka dok je dolazila k sebi od šoka

Slovenci Rok Turk i Blanka Kacin u Hyundaiju pobijedili su na 45. INA Delta reliju, najstarijoj hrvatskoj automobilističkoj utrci. Ove godine start i cilj relija bio je na Trgu bana Josipa Jelačića, odnosno na Europskom trgu.

Održano je deset brzinaca, a nastupilo je 86 posada iz osam europskih zemalja. Tijekom natjecanja dogodio se incident koji je srećom završio bez posljedica.

Pobjednik Delte je na svom Facebooku objavio video koji ledi krv u žilama.

Naime, na jednom brzincu kroz Dugo Selo slovenska posada je jurila cestom kada se u jednom trenutku pojavio automobil koji se kretao u suprotnom smjeru.

Rok je samo vještom reakcijom izbjegnuo sudar koji je mogao završiti teškim posljedicama. 'Ovo je nešto što ne želite vidjeti na brzincu', piše ispod videa.

'Uh, j***te!', ponavljala je suvozačica Blanka dok je dolazila k sebi od šoka.

Mnogi su željeli komentirati događaj, evo samo nekih: 'Za ovakve situacije treba imati rezervne gaće', 'Vozači relija su izvanzemaljci, kakva vještina! Ovo je bilo bolesno', 'Croatia full of life', 'Imao si sreću'...

>> Pogledajte video o legendi formule 1 Nikiju Laudi

Ključne riječi

Komentara 11

ZA
Zagy154
18:10 13.06.2019.

veliki propust organizatora

Avatar rubinet
rubinet
18:52 13.06.2019.

Pravi investigativni novinar bi ,vidjevši ovo, nazvao organizatore.

MP
mpetro35
19:41 13.06.2019.

da je došlo do sudara pri ovoj brzini, ovaj budala u golfu III bio bi mrtav u istoj sekundi ...a ovo dvoje bi se dobro ugruvali ... ipak oni imaju kavez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije