Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni quarterback

Ovo bi valjalo pogledati: Brady se pridružio nizu slavnih glumaca u hvale vrijednoj akciji

Tom Brady i Gisele Bundchen
Foto: PA/DPA/PIXSELL
1/2
11.04.2020.
u 14:43

Brady je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor za Tampa Bay Buccaneerse vrijedan 60 milijuna dolara

Legendarni quarterback američkog nogometa Tom Brady nastupit će na velikom online poker turniru poznatih osoba čiji će prihod ići u humanitarne svrhe.

Brady će se zajedno s glumcima Benom Affleckom, Mattom Damonomm, Adamom Sandlerom, Jasonom Batemanom, Bryanom Cranstono, Jonom Hammom, Tobeyem Maguireom i Sarah Silverman okušati u pokeru koji će biti izravno prenošen na društvenim mrežama. 

Turnir je pokrenuo Affleck, koji je kazao kako su već skupili milijun dolara, a cijeli prihod će ići u udrugu koja pomaže siromašnima.

Brady je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor za Tampa Bay Buccaneerse, vrijedan 60 milijuna dolara, nakon što je čak 20 sezona predvodio New England Patriotse. U svojoj prebogatoj kolekciji ima šest osvojenih Super Bowlsa, četiri puta je proglašen za najboljeg igrača finala, a triput je bio laureat nagrade NFL-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije