Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevski klub u krizi

Real je ruševina! Očekuje li Modrića i društvo u El Clasicu velika promjena?

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
21.10.2018.
u 12:39

Navodno je Florentino Perez već obavio prve razgovore s Antoniom Conteom

Madridski Real u velikoj je krizi. Poraz od Levantea (1:2) u 9. kolu španjolske lige možda je zapečatio trenersku sudbinu Julena Lopeteguija. Kraljevski klub je već pet utakmica bez pobjede, a čak ih je četiri izgubio. 

'Ovaj Real je ruševina', piše na naslovnici sportskog dnevnika Marce, a u prvom je planu trener kojeg se ističe kao glavnog krivca za sadašnje stanje kluba: 'Lopetegui je osuđen. Samo je pitanje vremena kada će dobiti otkaz'.

Julen Lopetegui nakon poraza od Levantea nije pomišljao dati ostavku, ali je predsjednik Florentino Perez u ponedjeljak sazvao hitni sastanak. Tek nakon toga sastanka znat će se Lopeteguijeva sudbina, javljaju španjolski mediji.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

I sportski dnevnik AS piše o Realovoj nemoći opisujući igru kraljevskog kluba jednostavno: 'Impotencija'.

'Madriđani tapkaju u mjestu. U krizi su, u posljednjih pet utakmica, uz gol-razliku 1:7, imaju četiri poraza (Sevilla, CSKA M., Alaves i Levante) i remi (Atletico M.). Što dalje?' piše AS i dodaje kako Realov predsjednik već traži zamjenu za Lopeteguija.

Navodno je Florentino Perez već obavio prve razgovore s Antoniom Conteom, koji je donedavno vodio Chelsea.

Talijanski stručnjak mogao bi uskoro sjesti u ovom trenutku vrlo vruću Realovu klupu. Modrić i društvo mogli bi tako već u El Clasicu, koji se igra sljedeće nedjelja, imati novog trenera.

Luka Modrić
1/10

Komentara 8

BA
batman
15:11 21.10.2018.

Da ne igraju 20 godina,ne može im se nitko približit po osvojenim tigulama,naročito smrdljiva Barca.😂😂😂😂 ,

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
13:10 21.10.2018.

Real Madrid treba najbolje svjetske igrače a Ronaldo i Messi nisu u Madridu.

5A
5_ak
14:07 21.10.2018.

Njima treba stari Ronaldo onda buju mogli i menom kao trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije