Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP do 17 godina

Otvorenje Eura na Rujevici, finale u Varaždinu, u sastavu Hrvatske igrači iz Bayerna, Benfice, Basela...

10.11.2016., Vodice - Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska U-17 - HNK Sibenik.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
07.03.2017.
u 19:00

Sudjelovat će 16 reprezentacija (svi sudionici još nisu poznati), a ždrijeb skupina bit će 3. travnja. Hrvatska kao A1 sigurno igra na otvorenju prvenstva

Europsko prvenstvo do 17 godina održat će se od 3. do 19. svibnja na sedam stadiona: Rujevica (otvorenje), Kostrena, Zaprešić, Lučko, Velika Gorica, Sesvete i Varaždin (finale).

Sudjelovat će 16 reprezentacija (svi sudionici još nisu poznati), a ždrijeb skupina bit će 3. travnja. Hrvatska kao A1 sigurno igra na otvorenju prvenstva.

Izbornik Dario Bašić tvrdi da su favoriti Englezi, a do njih Portugalci, Francuzi, Španjolci i Nijemci.

Naši reprezentativci već se mjesecima pripremaju ta to natjecanje. U tu svrhu okupili su se i jučer u Zagrebu, jer će danas od 11 sati u Sv. Ivanu Zelini i u četvrtak u isto vrijeme u Maksimiru odmjeriti snage s vršnjacima iz Ukrajine.

Na Bašićevu popisu su igrači Dinama (Ernst, Leš, Ljubić, Pavlak, Kapitanović, Klemenčić), Hajduka (Vušković, Blagaić), Rijeke (Pandur, Nekić, Mitrović), zaprešićkog Intera (Mikulić), Splita (Čovo, Baturina), Osijeka (Butigan), Hypo Limača (Pedić), ali i Bayerna (Pudić), Benfice (Marko Martinović), Basela (Marin Martinović) i Karslruhea (Pašalić).

Izborniku Bašiću asistira bivši vatreni, Osječanin Petar Krpan.

>>Niko Kranjčar otkrio hoće li se vratiti u Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije