Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ HRVATSKIH TEŠKAŠA
Povratak na članak

Otkrivamo hoćemo li uskoro gledati borbu Filipa Hrgovića protiv Alena Babića

I dok bi Babićev menadžer, pod pritiskom boksačeve silne želje, na to i pristao, nije realno da na isto u ovom trenutku pristane i Hrgovićev menadžment jer situacija na svjetskoj teškaškoj sceni je trenutno takva da našem vodećem teškašu ta borba ne bi puno donijela.

Komentari 7

ZI
zimerman
05:05 26.08.2020.

Obojica su dobri , obojicu podržavam . Hrgović je kompletniji borac i vise je postigao u svijetu boksa . Babicu bi puno značila borba sa Hrgovicem pa čak i da izgubi opet bi bio u plusu dok Hrgoviću čak nini pobijedi bebi ništa značila

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
07:55 26.08.2020.

Jedini nacin da Babic dospije u novine je spominjanje Filipa Hrgovica. Decko je Pijetrajev klaun. Nek posalje onog svog Diliana na Hrgu.

VL
SA
Shariel Aron
09:36 29.08.2020.

Izjave Babića su zapravo preneseni kompleksi njegovog trenera Leonarda prema Hrgoviću i njihovim nesređenim računima..Babić se nepotrebno umiješao u polemiku sa Hrgovićem.Kao prvo,Hrgović ima amatersku karijeru i njegov je rejting daleko iznad Babić.Na stranu što sam uvjeren da bi Hrgović nokautirao Babića u 3 runde,taj meč za Hrgovića nema smisla i za njega je čisti gubitak.

VL
KK
kkoprivn
18:41 25.08.2020.

Pijetraj koji je poznat po tome da boksač prvo mora imati barem medalju na olimpijskim igrama pa onda u profesioanalce sada bi da se Babić odmah bori protiv Hrgovića, a s niti jednim boksačem osim onih koji su odustali nije se rastao prijateljski i sada je Hrgović največi neprijatelj jer se drznuo reči: "Čuj Leoanardo ja bih sada nakon olimpijade krenuo drugim putem i tako mu povrijedio ego

VL
AP
apathylolz
16:58 25.08.2020.

Ni netreba

VL
Učitelj
12:50 25.08.2020.

Nećemo.

VL
KK
kkoprivn
18:47 25.08.2020.

Daleko od toga da Babić nije doabar boksač ali to je boksač čija ke taktika, uđem u ring i krenem prema naprijed i ako uspijem uspijem do sada mu je u tri meča uspjelo proči, a ali protiv samo malo pametnijeg boksača koji će preživjeti prvu i drugu rundu i ići dalje 3. 4. 5. 6. runda i pametnije boksa ne srlja samo prema naprijed Babić gubi meč

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.