Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučna karijera

Otac je vrijeđao zbog dečka Hrvata, a sada otkrila nepoznat detalj i šokirala

Jelena Dokić
Foto: instagram.com/dokic_jelena
1/7
29.06.2020.
u 21:32

U životu sam uvijek bila kao na teniskom terenu i mislila sam kako ću pronaći rješenje. I uvijek sam u tome uspijevala. Borila sam se da mu bude sutra bolje. Igrala sam tenis još deset godina i borila se protiv depresije - kaže Jelena Dokić

Bivša australska tenisačica srpskog podrijetla Jelena Dokić, koja je u knjizi Nesalomljiva otkrila nezamislive načine obiteljskog nasilja koje je provodio njezin otac Damir.

Nekada četvrta igračica svijeta u intervjuu za britanski Telegraph otkrila je šokantan detalj.

Jelena Dokić
1/6

Traume je vukla od rane mladosti koje je doživjela zbog svog nasilnog oca. Terorizirao ju je još od njezine šeste godine, a bio je okrutan i prema njezinoj majci Ljiljani i mlađem bratu Savi. 

Nakon pobjede u polufinalu Wimbledona protiv Lindsay Davenport krenuli su problemi. Ljutiti otac otišao je s terena te je kasnije počeo brutalno vrijeđati.

- Prošla sam pakao, ali nisam imala izbora. Bilo je odustati ili se boriti. U jednom trenutku željela sam se ubiti - otkrila je šokantan detalj Jelena Dokić i nastavila:

- U životu sam uvijek bila kao na teniskom terenu i mislila sam kako ću pronaći rješenje. I uvijek sam u tome uspijevala. Borila sam se da mu bude sutra bolje. Igrala sam tenis još deset godina i borila se protiv depresije. Da sam imala pravu podršku još bi duže igrala.

Otac Damir bio je zadojen i velikosrpskom ideologijom, što je mladoj Jeleni dodatno kompliciralo život. Jer ona je imala tu (ne)sreću da se, na užas svog oca koji se javno hvalio da se borio u srpskoj vojsci protiv Hrvata, zaljubi u Hrvata Tina Bikića, brata svog nekadašnjeg trenera Borne. Kad je doznao za tu vezu, Damir Dokić je naprosto podivljao.

– Nazvao me samo nekoliko sati nakon što je saznao za to. Nisam mu se mogla javiti. U njegovim je očima to bilo nešto najgore što sam mogla napraviti. On bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom – zapisala je Jelena u svojoj autobiografskoj knjizi “Neslomljiva” (objavljena 2018.) koja je šokirala čak i one koji su je poznavali.

Znali su oni da Damir terorizira nju i obitelj, ali nisu mogli ni slutiti dokle njegova monstruoznost može ići.

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vladicatea
18:22 30.06.2020.

Debilusa nezahvalna. Sve sto je dozivela u zivotu je sama zasluzila.

OD
Ostanite_doma
22:35 29.06.2020.

Bratstvo i jedinstvo ! Živio drug Tito i omladina .. samo se prašite nema veze, ku... nema oči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije