Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u Liverpoolu

Nije dobro: Klopp priznao da je Lovren u većim problemima nego što se mislilo

Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
13.12.2019.
u 17:35

Osim Lovrena, od igrača iz obrambenog reda ozlijeđen je i Joel Matip koji ima problema s koljenom, pa Klopp na raspolaganju ima  samo dva iskusna stopera Virgila van Dijka i Joea Gomeza.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren neće konkurirati za sastav Liverpoola koji će se suprotstaviti Watfordu zbog ozljede butnoga mišića. Nije poznato kada će ponovno biti u mogućnosti zaigrati - objavio je trener europskog prvaka Jürgen Klopp na konferenciji za novinare uoči subotnjeg dvoboja na Anfieldu u 17. kolu Premier lige. 

- Dejan ne može igrati. Ozljeda mišića je ozbiljnija nego ona prethodna.  U problemima smo - rekao je  Klopp koji je u petak produžio ugovor s Liverpoolom do 2024. godine.

Osim Lovrena, od igrača iz obrambenog reda ozlijeđen je i Joel Matip koji ima problema s koljenom, pa Klopp na raspolaganju ima  samo dva iskusna stopera Virgila van Dijka i Joea Gomeza.

- Dva zdrava središnja braniča me brinu, ali nije prvi put da smo u takvoj situaciji. Prošle godine nam je u jednom utakmici i Fabinho igrao na toj poziciji. Ali, nažalost, i on je ozlijeđen - požalio se Klopp, a onda zaključio u šaljivom tonu:

- Moramo dobro paziti na ovu dvojicu koje imamo, pospremiti ih u pamučnu vatu i pitati ih što bi željeli raditi na treninzima... Osim toga, možemo biti i kreativni, imamo 'klince' - Ki-Janu Hoevera i Seppa van den Berga.

Podsjetimo, Lovren je prije tjedan dana morao napustiti igru u 40. minuti na gostovanju kod Bornmoutha, a Klopp je sutradan izrazio uvjerenje da je u pitanju bio samo grč.

Komentara 4

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:41 13.12.2019.

Kad Dušku Tošiću ode butni mišić onda JK pozove čiku doktora koji to odmah zaleči 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije