Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

Ostrman izabrao 13 igrača koji idu po prolaz u drugi krug na svjetskom prvenstvu u Essenu

27.05.2023.
u 17:02

Hrvatska će igrati u skupini B, zajedno s Kostarikom , Meksikom i Sirijom koja će nastupiti umjesto Bahreina koji je otpao zbog problema s vizama.

U njemačkom Essenu će se  od 2. do 11. lipnja održati Socca Svjetsko prvenstvo u malom nogometu. Izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije Željko Ostrman, objavio je konačan popis reprezentativaca

- Na zavšrnom popisu nalaze se igrači koji su svojom igrom zaslužili biti dijelom hrvatske reprezentacije.

  Mislim da smo napravili dobar spoj mladosti i iskustva i stvarno vjerujemo da možemo napraviti dobar plasman na Svjetskom prvenstvu, kakav smo napravili i na nedavnom EuroCupu u Moldaviji' -  rekao je izbornik Ostrman. 

- Kostur ekipe iz Moldavije ostao je na okupu, a izbornik je dodao još nekoliko novih igrača. Ako pokažemo čvrstinu i homogenost s EuroCupa, rezultat ne bi smio izostati.

Nadam se da će se novi igrači lako prilagoditi i prihvatiti zahtjeve koje je izbornik stavio pred nas. Najvažnije je da dobro uđemo u prvenstvo.

Svaka utakmica će biti od iznimne važnosti i zbog atmosfere u ekipi i zbog samopouzdanja koje će u nekim utakmicama biti ključno.

Treba samo vjerovati da možemo napraviti dobar rezultat, moramo biti skoncentrirani, slušati izbornikove upute i uz malo sportske sreće nadati se najboljem' – istaknuo je kapetan Josip Haluška te dodao:

- 'Očekujem da odigramo najbolje što znamo, a samim time prolazak skupine se postavlja kao imperativ. Siguran sam da neće biti lako, ali vjerujem da ćemo osigurati plasman u daljnju fazu natjecanja.

Jako malo je ostalo do početka i samim time uzbuđenje je sve veće – zaključio je Haluška.

 

Hrvatska će igrati u skupini B, zajedno s Kostarikom , Meksikom i Sirijom koja će nastupiti umjesto Bahreina koji je otpao zbog problema s vizama.

Sve utakmica hrvatske reprezentacije moći će se pratiti u izravnom prijenosu na programima SportKluba.

Popis igrača za SP: Beljan, Jelinić, Haluška, Haramustek, Romić, Mikleušević, Ljubas, Čović, Sinani, Karamarković, Herent, Pest-Mudvajl i Vidiček

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije