Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KRAJA SPPNJA

Ostaje li Hrvatska bez izbornika!? Zlatku Daliću istječe ugovor, nije potvrdio da će ostati

Zlatko Dalić
Foto: Press Association/Pixsell
1/10
17.03.2020.
u 20:23

Poremetilo je to planove brojnim igračima, navijačima, savezima, ali i dovelo do pitanja što će biti s izbornikom Hrvatske Zlatkom Dalićem na klupi vatrenih

Europsko prvenstvo se trebalo održati od 12. lipnja do 12. srpnja ove godine, međutim krovna nogometna organizacija Starog kontinenta je zbog epidemije koronavirusa odgodila turnir za iduće ljeto. Novi termin trebao bi biti od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. u istih 12 gradova (Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Dublin, Glasgow, London, München, Rim i Sankt Peterburg).

Poremetilo je to planove brojnim igračima, navijačima, savezima, ali i dovelo do pitanja što će biti s izbornikom Hrvatske Zlatkom Dalićem na klupi vatrenih. 

Naime, Daliću ugovor s HNS-om traje do kraja srpnja ove godine, a izbornik je u razgovoru za RTL bez izravne potvrde da ostaje rekao što misli o novonastaloj situaciji.

- Sve je ovo novo, nisam o tome razmišljao. Imamo dovoljno vremena, sjest ćemo i vidjeti što je najbolje za sve nas. Ja sam se spremao i živio za taj Euro u lipnju, o ovome ćemo tek razgovarati. Za mene je ovo najbolji posao koji ću u životu raditi, hrvatska reprezentacija je san svih nas, to je ono što ja najviše volim. Situacija je takva kakva je pa ćemo još vidjeti - rekao je Dalić te komentirao kako će neki od naših glavnih igrača, poput Luke Modrića, biti godinu dana stariji. 

- Za sve nas ova odluka je nešto novo, svi smo se spremali za ovogodišnje Europsko prvenstvo, kupovali su se aranžmani i karte, a sada se sve promijenilo. Moramo se sada ovome prilagoditi i snaći se što je bolje moguće. Nekome će ova odgoda odgovarati, posebno mlađim igračima koji će imati još godinu dana za nametnuti se. Ovim starijima bit će mali problem, njihova forma, stanje, godine, tako da je sada teško razlučiti što je dobro, a što nije. Svi smo očekivali Europsko prvenstvo u lipnju, ali nema ga i sada sve moramo prolongirati na godinu dana. Što će biti tada, treba tek vidjeti - poručio je. 

>>> Pogledajte kako je trebao izgledati kamp vatrenih za EURO

Komentara 2

PL
Playmaker
02:56 18.03.2020.

Zlatko Dalić !!!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 Najbolji Trener Vatrenih i Pravi Svijetski Prvak koji je napravio Najveći Uspjeh Svih Vremena 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije