Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktor ABA lige
Povratak na članak

'Osobni rat predsjednika Zvezde i Budućnosti uništio je finale. Ovo vodi prema tragediji'

Ova situacija sa Zvezdom i Budućnosti mora se podhitno riješiti da se ne dogode neke gore stvari ali i raspadanje regionalne lige

Komentari 7

ČI
čikaga3
19:06 24.04.2019.

To je PREVAZIŠLO I direktora lige. Sva sreća da je direktor do 31. lipnja. To je po nek9m novom kalendaru.

VL
CH
che99
20:12 24.04.2019.

Jadna organizacija, primitivci na čelu klubova i Novosel kao direktor zahvaljujući prezimenu!! Cirkus garantiran

VL
SV
svitilnik
23:28 24.04.2019.

Gospodine Novosel, poštujem Vas i posebno Vašega oca za sve dobro što je učinil za hrvatsku košarku. Nažalost, bojim se da ste okaljali svoje ime. Vi i mi vrlo dobro znamo komu i čemu služi ova liga. Iskreno ću napisat, jugoslavenska liga. Ne želim se nametati s nekim svojim razmišljanjima ali neki od nas su vrlo dobro znali koliko će ova liga negativno utjecati na našu košarku. Mogao bi napisat i knjigu o tom, možda jednoga dana. Sve se zna. Nije čudno da je inicijativa za utemeljenje ove liga došla iz Hrvatske i Slovenije. Slovenski i hrvatski jugoslaveni, odnosno oni koji su imali privilegije u bivšoj državi, izgubivši utjecaj u nacionalnim savezima stvorili su ligu koju će moći kontrolirati i od koje će imati koristi. Nije ih bilo briga za nacionalnu košarku jer njima je bilo najbitnije očuvati svoje privilegije iz bivše države. Ove što danas imamo je upravo nasljeđe takvih ljudi. Nismo naivni, ima i danas takvih ljudi koji su za svoje interese iskoristili situaciju i nastavili tu prljavu rabotu. Gospodine Novosel, čovjek koji prizna svoju pogrešku prvo svemu olakša svoju dušu ali posljedice ostaju. Ova je liga u začetku bila nakaradna. Podržavati igru u ligi s klubovima koji su i bivšoj državi bili priviligirani, s klubovima koji su naučili biti iznad svih i koji ne priznaju ravnopravnu sportsku igru mogu samo oni koji u tome imaju svoj osobni interes. Bojim se da ste zastranili. Žal mi je radi toga

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:33 24.04.2019.

I sto kažu svjetski medij o tome.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
17:04 24.04.2019.

Tak im i treba, kaj neko normalan uopče ima delati u nekakvoj ligi gdi su zapadni turčini.

VL
Avatar Musashi
Musashi
17:22 24.04.2019.

Prije 30 godina su bili saveznici, dva oka u glavi, s bitnom razlikom što su Crnogorci priznali o kakvom se je ratu radilo i ispričali se, što im služi na čast.

VL
DU
Deleted user
17:12 24.04.2019.

Nakon propasti bivše države nema nikakve logike da ova i sve druge jugolige i dalje aktivno djeluju. Propast tih liga bi bilo nešto najbolje što bi nam se moglo desiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.