Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Oršić: Hajdukovci će osjetiti našu demonstraciju moći

Dinamovci u pučkoj kuhinji
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
15.12.2018.
u 14:41

Donijeli su igrači i trener najpotrebitijima čokolade pa im uz njih dijelili i tople obroke iz kuhinje. Maknuli su se tako malo od blještavila stadiona u onaj život koji nije nimalo sličan njihovom

Igrači Dinama dobro su raspoloženi u posljednje vrijeme. Kako i ne bi bili kada su ovu polusezonu napravili sve. Skupinu Europske lige završili su na prvom mjestu, osigurali proljeće, u HNL-u pobjeđuju i povećavaju prednost, a uz to i uživaju.

Zato i snimaju razno-razne smiješne videe, druže se s navijačima, dok im je posljednja aktivnost bila posjet pučkoj kuhinji Družbe sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskog u Zagrebu.

>> Pogledajte video: dinamovci u pučkoj kuhinji

Donijeli su igrači i trener najpotrebitijima čokolade pa im uz njih dijelili i tople obroke iz kuhinje. Maknuli su se tako malo od blještavila stadiona u onaj život koji nije nimalo sličan njihovom.

Hajduk dolazi neopterećen

Mislav Oršić, Mario Gavranović, Damian Kądzior, Mario Šitum i trener Nenad Bjelica posjetili su pučku kuhinju u Gundulićevoj te najavili derbi s Hajdukom (15 sati).

– To je još jedna utakmica u nizu koja je za nas važna. Želimo završiti polusezonu onako kako smo igrali cijelu jesen. Imamo dovoljno energije za to. Hajduk je momčad koje sada nije opterećena i mogu biti opasni. Sve najviše ovisi o nama. Ako budemo na nivou na koji smo navikli, onda imamo sve šanse da pobijedimo – rekao je Bjelica koji se na probleme u splitskom klubu nije htio osvrtati.

Utakmicu je najavio i Mario Gavranović.

– Derbi je uvijek posebna utakmica. Mi se uvijek radujemo kada dođe Hajduk, dobro ćemo se pripremiti da završimo ovu gotovo perfektnu polusezonu. To je utakmica posebnija od drugih, zanimljivija je, svi to osjećaju i igrači i navijači i trener. Znamo da smo favoriti, da smo bolja momčad. Moramo to pokazati i na terenu. Hajduk je uvijek opasan, uvijek izvuku nešto više kada igraju protiv Dinama, bit će tu dosta agresivnosti. I ne treba gledati njihove zadnje rezultate i igre, moramo se samo potruditi da se potrošimo do kraja jer to je posljednja utakmica - rekao je Gavranović i dodao:

Dinamovci u pučkoj kuhinji
1/16

- Mi se uvijek radujemo kada dolazi Hajduk, dobro ćemo se pripremiti da na pravi način završimo gotovo perfektnu polusezonu. Očekujem Hajduk koji je uvijek protiv Dinama motiviran, koji izvuče nešto više. Bit će tu dosta agresivnosti. Nije važno tko će zabiti.

Jadranskim gostima veseli se i Mario Šitum:

Čeka se samo riječ trenera

– Jedva čekamo da počne, bez obzira na kojoj su poziciji uvijek će vječni derbi biti Dinamo - Hajduk. Želimo im demonstrirati našu moć i staviti točku na 'i'. Koncentrirani smo na svoju igru, svoje zahtjeve i vidjeli smo da protivnici zbog toga padaju. Normalno da i njih analiziramo, imaju neke kartone, neke probleme, ali to je nama samo dodatan poticaj. Nema umora, imamo širok roster igrača. Svi smo zapeti i spremni. Koga trener pročita taj će dati 300 posto od sebe. Ne želimo ostaviti nikakve mrlje na ovoj polusezoni. Nije bilo lako doći do toga, živjeli smo za to šest mjeseci - zaključio je.

>> Pogledajte video: igrači plavih dijele hranu u pučkoj kuhinji

Ključne riječi

Komentara 1

ČI
čikaga
16:52 15.12.2018.

Prije preskoči pa onda reci HOP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije