Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katar domaćin rukometnog SP-a 2015.

Organizatori uvjeravaju: Tribine će stalno biti pune

\'qatar3_nnn_spo_270111\'
Screenshot
27.01.2011.
u 17:37

Nakon što je dobio domaćinstvo Svjetskog nogometnog prvenstva 2018., Katar je dobio domaćinstvo i Svjetskog rukometnog prvenstva 2015. godine.

Bit će to prvi SP na kojem će se sve utakmice igrati u jednom gradu - Dohi, u četiri dvorane koje se nalaze u krugu od osam kilometara. Najveća od njih prima 10.000 gledatelja.

Sve 24 reprezentacije bit će prvi put smještene u istom hotelu. Bez obzira na udaljenost od Europe i na to da u Kataru rukomet nije jedan od popularnijih sportova, organizatori uvjeravaju da praznih mjesta u dvoranama neće biti. Domaćinstvo SP-a rukometašica dobila je Danska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije