Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tek mu je šesnaest

Oprez, uznemirujuća snimka: Mladog vratara udario grom iz vedra neba usred treninga!

Ivan Zaborovskij
Foto: https://vk.com/znamyatruda2004
06.07.2020.
u 13:59

Nesretnom je mladiću život spasio i trener Anton Basov, koji mu je odmah stao masirati srce uz primjenu umjetnog disanja

Ivan Zaborovski, 16-godišnji vratar ruskog trećeligaša Znamja Truda, pretrpio je udar groma tijekom nedjeljnoga treninga. Klub je na svojoj stranici na Instagramu u ponedjeljak objavio i zapis incidenta, uz napomenu da je mladić trenutačno stabilnoga zdravstvenoga stanja.

Na njegovu sreću, tek što se srušio na travnjak u pomoć mu je pritrčao trener Anton Basov, koji ga je spasio tako što mu je stao masirati srce uz primjenu umjetnog disanja. 

Život mu je sačuvalo i to što su ambulantna kola na mjesto nesreće stigla nakon samo osam minuta, a tijekom dana je i helikopterom prebačen u bolnicu u gradu Ljuberci smještenome dvadesetak kilometara jugoistočno od Moskve.

U ovom trenutku je poznato još tek toliko da je zadobio teške opekline, da je neko vrijeme proveo u induciranoj komi, ali i da se, kao što smo napomenuli, sada nalazi izvan životne opasnosti.

Šokiranu sportsku javnost iznenadilo je i svjedočenje generalnog direktora kluba Igora Majorova, koji je za agenciju Tass kazao da je u trenutku udara groma nebo bilo vedro, odnosno da nije bilo niti kiše niti vjetra.

- Ne bismo trenirali na otvorenom da je trajala oluja. Preselili bismo u dvoranu - kazao je Majorov, čije je riječi potvrdio i suigrač mladog vratara Ivan Hlopkov.  

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ SNIMKE

Ključne riječi

Komentara 2

MB
mockin_bird
21:04 06.07.2020.

šta reći osim nevjerojatno

BL
Blender
00:58 07.07.2020.

Nije bilo vedro nebo, kakva glupa izjava direktora kluba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije