Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VOLI GA

Opleo po Đokoviću: "Izbacivanje s turnira nije čudno, on stalno radi sr**a!"

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
JB Autissier/PIXSELL
10.06.2021.
u 10:19

"Ovaj tip ima problem bijesom", napisao je na Twitteru američki novinar

Američki novinar Ben Rothenberg napao je srpskog tenisača Novka Đokovića zbog njegovog temperamenta. 

Inače, taj je novinar poznat kao ne baš najveći obožavatelj Novaka, a sada se javio i zbog toga što je Đoković opet 'izgubio živce'. Ovoga puta je to bilo u meču s Berrettinijem.  Novak je nervozu poslije izgubljenog seta prvo iskalio na svojoj loži, a jednom je šutnuo i reklamu. 

"Ovaj tip ima problem bijesom", napisao je nakon toga na Twitteru američki novinar, a onda dodao:

"Prethodni tweet sam objavio prije Novakovog slavlja, kada je slomio znak pored terena. To izbacivanje s US Opena nije bio nesretan slučaj. Bila je to logična kulminacija karijere prožete nepažljivim ponašanjem na terenu od velikog prvaka koji redovito pravi sr**a", stoji u drugom tweetu.

Ključne riječi

Komentara 1

DL
darinko.latkovic
14:52 10.06.2021.

Samo ti udaraj Novak ti si najbolji ,a Amer je ljubomoran!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije