Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Na rubu

Opet ju je prevario, ovaj je put srdžbu javno i brutalno iskalila na ljubavnici!

Pavel Mamajev danas je član Rostova, za rusku je reprezentaciju odigrao 15 ogleda, a 2018. godine mu je karijera naprasno prekinuta nakon što je uz još jednog pomahnitalog nogometaša, Aleksandra Kokorina, pijan pretukao ruskog političara Denisa Paka
03. ožujka 2021. u 13:05 1 komentara 3660 prikaza
Alena Mamajeva i Pavel Mamajev
Foto: instagram.com/alana_mamaeva

Alana Mamajeva, supruga ruskoga nogometaša Pavela Mamajeva, izvela je pravi cirkus na društvenim mrežama nakon što je dobila informaciju da joj ju je dragi prevario tijekom priprema u Španjolskoj.

Fay Martinez DRUGI PUTA ĆE OPREZNIJE FOTO Lijepa voditeljica zaletjela se s izjavom, za kaznu se morala slikati gola!

Mamejava je na svom profilu na Instagramu objavila preslik putovnice njezine suparnice Irene Garcije Moreno, dio prepiske s njezinim suprugom, a naposljetku i njezin telefonski broj kako bi joj se osvetila.

Moreno je u utorak navečer kazala da je slučaj predala u ruke svojih odvjetnika, no Mamajeva je s optužbama za preljub nastavila i u srijedu ujutro:

- Ponekad je dati nekome drugu priliku baš kao da predate još jedan metak čovjeku koji je u vas već pucao i promašio - napisala je ogorčena žena, čiji je suprug sa strane ljubovao i ranije.

Pavel Mamajev danas je član Rostova, za rusku je reprezentaciju odigrao 15 ogleda, a 2018. godine mu je karijera naprasno prekinuta nakon što je uz još jednog pomahnitalog nogometaša, Aleksandra Kokorina, pijan pretukao ruskog političara Denisa Paka. 

Juliane Seyfarth NEBESKA LETAČICA FOTO Lijepa svjetska prvakinja pozirala gola, jedna od slika procurila na Instagram

Mamajev i Kokorin su koji sat ranije prebili i jednog vozača, a Mamaejv je zbog tih incidenata osuđen na 17 mjeseci zatvora.

Alana i Pavel su se oženili 2013. godine, a tijekom braka su dobili kćer Alisu.

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih
  • liliZG:

    mene samo zanima da li ga je konačno ostavila ili ipak novac jači od sveg poniženja , ..... i nikako , ali nikako ne mogu razumjeti žene koje druge žene blate jer ih je njihov dečko/muž prevario sa njima, nisu ... prikaži još! te žene krive, već njihov dečko/muže,..... nisam si mogao pomoći-ona me je napadala je floskula, i točka.....