Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNI NOGOMETAŠ

Opet ju je prevario, ovaj je put srdžbu javno i brutalno iskalila na ljubavnici!

Alena Mamajeva i Pavel Mamajev
instagram.com/alana_mamaeva
03.03.2021.
u 13:05

Pavel Mamajev danas je član Rostova, za rusku je reprezentaciju odigrao 15 ogleda, a 2018. godine mu je karijera naprasno prekinuta nakon što je uz još jednog pomahnitalog nogometaša, Aleksandra Kokorina, pijan pretukao ruskog političara Denisa Paka

Alana Mamajeva, supruga ruskoga nogometaša Pavela Mamajeva, izvela je pravi cirkus na društvenim mrežama nakon što je dobila informaciju da joj ju je dragi prevario tijekom priprema u Španjolskoj.

Mamejava je na svom profilu na Instagramu objavila preslik putovnice njezine suparnice Irene Garcije Moreno, dio prepiske s njezinim suprugom, a naposljetku i njezin telefonski broj kako bi joj se osvetila.

Moreno je u utorak navečer kazala da je slučaj predala u ruke svojih odvjetnika, no Mamajeva je s optužbama za preljub nastavila i u srijedu ujutro:

- Ponekad je dati nekome drugu priliku baš kao da predate još jedan metak čovjeku koji je u vas već pucao i promašio - napisala je ogorčena žena, čiji je suprug sa strane ljubovao i ranije.

Pavel Mamajev danas je član Rostova, za rusku je reprezentaciju odigrao 15 ogleda, a 2018. godine mu je karijera naprasno prekinuta nakon što je uz još jednog pomahnitalog nogometaša, Aleksandra Kokorina, pijan pretukao ruskog političara Denisa Paka. 

Mamajev i Kokorin su koji sat ranije prebili i jednog vozača, a Mamaejv je zbog tih incidenata osuđen na 17 mjeseci zatvora.

Alana i Pavel su se oženili 2013. godine, a tijekom braka su dobili kćer Alisu.

Komentara 1

LI
liliZG
17:30 03.03.2021.

mene samo zanima da li ga je konačno ostavila ili ipak novac jači od sveg poniženja , ..... i nikako , ali nikako ne mogu razumjeti žene koje druge žene blate jer ih je njihov dečko/muž prevario sa njima, nisu te žene krive, već njihov dečko/muže,..... nisam si mogao pomoći-ona me je napadala je floskula, i točka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije