Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO MU NE MOŽE POMOĆI

Omiljeni vatreni šokirao: Ima nerješiv problem, ne zna kad će opet moći trenirati!

Kramarić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
16.08.2019.
u 09:49

– Pitanje je kad ću uopće moći trenirati. Nema pomaka. Ništa se novo nije dogodilo. Još uvijek nisam odradio nijedan trening – rekao je Kramarić

Andrej Kramarić (28) ozlijedio se u srpnju na početku priprema Hoffenheima za novu sezonu i od tada ne trenira. Koljeno mu je natečeno i bolovi nisu prošli.

Muči ga tetiva koljena, no najgore je od svega što se ne zna zašto se to događa zbog čega se Kramarić okrenuo i alternativi pa otišao kod bioenergetičara Marinka Smolčića te Andreja Milutinovića iz Beograda. No, pomaka nema.

– Pitanje je kad ću uopće moći trenirati. Nema pomaka. Ništa se novo nije dogodilo. Još uvijek nisam odradio nijedan trening – rekao je Kramarić za Sportske novosti.

Kramariću je zbog svega u opasnosti i križni ligament.

– Najgore je što ne znamo više što poduzeti. Sad je sljedeća varijanta da ide u München. Ne donesu li poboljšanje ni ove injekcije, ne znam što dalje. Četiri-pet tjedana to traje. Čovjek dođe u situaciju da razmišlja kako mu je jedino preostalo moliti se – kazao je Kramarićev otac Joža.

Ovo je veliki udarac i za vatrene jer izbornik Dalić nema mnogo napadača na raspolaganju, a sada mu je otpao i Kramarić, jedan od omiljenih reprezentativaca.

– Bit će dobro bude li potpuno zdrav i spreman za utakmice reprezentacije u listopadu. A rujan? Čak i da konačno sve prođe, iako smo već nekoliko puta mislili da hoće pa nije, to nikako ne bi bilo uputno. Kako će igrati nepripremljen, tek zaliječen? Njega bi srce vuklo, no bi bio golem rizik – rekao je Kramarić stariji.

Podsjećamo, Hrvatska će u rujnu igrati kvalifikacijske utakmice za Euro protiv Slovačke i Azarjbaždana.

Ključne riječi

Komentara 7

KA
kajinx
14:37 16.08.2019.

Jadni su ovi negativci sa svojim komentarima. Krama, puno sreće i brzo ozdravi.

Avatar rajon rondo
rajon rondo
16:48 16.08.2019.

Imamo mi odlicnih napadaca, nema zime na nasu repku. Sve gazimo ko plitak potok, jedva cekam rujan i listopad. Ajmoooo momciiiii

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
06:45 17.08.2019.

Srbi ce mu sredit koljena mos mislit ,nek pita Tarabica i babu Vangu kad ce zaigrat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije