Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave igrača

Oršić: 'Svaki Dinamov igrač daje sto posto od sebe'

Šahtar - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
22.10.2019.
u 22:26

Nismo se htjeli fokusirati na protivnika nego na sebe i svoju igru. Mogli smo zabiti više od dva gola jer smo imali puno prilika, ali eto... - rekao je Dani Olmo

U 3. kolu Lige prvaka u Harkivu nogometaši Šahtara i Dinama igrali su 2:2. No plavima može biti žao što nisu ulovili pun plijen.

Igrači hrvatskog prvaka nakon pobjede nisu skrivali razočaranje, jer znaju kako su bili blizu velikog uspjeha.

Šahtar - Dinamo
1/16

- Nisu nas iznenadili ničime posebno danas. Sve smo već vidjeli prije u analizi, znali smo koje su njihove jake strane. Kombiniraju i jako su dobri, Brazilci posebno. Nismo se baš dobro snašli prvih 15 minuta susreta, lovili smo konce i onda smo vidjeli gdje ima puno prostora za naše prilike - rekao je Mislav Oršić, strijelac pogotka za 2:1, i dodao:

- Kasnije smo to iskoristili, izjednačili smo, kasnije smo i poveli iz kaznenog udarca, ali uspjeli su se vratiti ovim drugim pogotkom. Šta je tu je, imamo bod. Svaki igrač koji igra daje sto posto od sebe, svi su odlično odigrali i pokazali da mogu igrati utakmice na ovom nivou. Još nije ništa riješeno, u Zagreb nam sad dolazi Šahtar. Sigurno da ćemo dati sve od sebe i uz podršku naših navijača na Maksimiru ići po pobjedu.

Oršić i Olmo bili su najbolji pojedinci Dinama. Osim što su zabili golove za plave, obojica su po jednom zatresli i vratnice.  

- Mislim da smo bili dosta dobri i bila je dobra utakmica, imali smo dosta šansi za pogotke. Nismo se htjeli fokusirati na protivnika nego na sebe i svoju igru. Mogli smo zabiti više od dva gola jer smo imali puno prilika, ali eto... - rekao je Dani Olmo i dodao:

- Bitno da smo uzeli bod i u Zagrebu ćemo sigurno biti još bolji. Šahtar je jaka momčad, znali smo to već i prije. Ovo mi je prvi gol u Ligi prvaka i jako sam sretan zbog toga.

>> Pogledajte razgovor s Brunom Petkovićem na Večernji TV-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije